Cancan

Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator. Toată lumea este în stare de șoc!

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator. Toată lumea este în stare de șoc
Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator

Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator despre o persoană importantă din viaţa sa. Un concurent al emisiunii pe care acesta o moderează s-a stins din viaţă. Telespectatorii emisiunii moderate de către Varciu au suferit un şoc la aflarea veştii.

Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator

Jassim-Mihamad Al Hamdani, un concurent al emisiunii moderate de Liviu, a murit. Acesta a apărut în cadrul celei de-a cincea ediție a show-ului. Cele peste douăzeci de concurente în cadrul emisiunii au fost impresionate de povestea sa de viață. Tânărul l-a întâlnit chiar și pe cunoscutul fotbalist, Messi, și a făcut spectacol în Dubai.

La finalul emisiunii, Liviu Varciu a făcut anunţul devastator potrivit căruia Jassim a murit, însă nu a ştiut şi cauza deciziei.

Telespectatorii au început să își pună tot felul de întrebări despre moartea bărbatului, așa că au început să caute pe internet detalii. Sora tânărului nu a dorit să vorbească despre acest subiect dureros, însă se pare că un apropiat a reușit să afle tot adevărul.

“Se pare (ce am găsit pe Fb) că a suferit un infarct ! Oricum e trist” este mesajul pe care o tânără l-a scris.

Liviu Vârciu a făcut anunțul devastator

“RIP, Jesse! Condoleanţe familiei! Păcat!??”, “Jesse Al Hamdani să ştii că ne este dor de tine în fiecare zi! Ai fost un om minunat, prea minunat!”, “Un copil minunat. Condoleanțe familie și putere”, “Un băiat minunat! Condoleanțe!”, “Condoleanțe! Îmi pare foarte rău! Dumnezeu să îl odihnească! ???” câteva din comentariile lăsate de oameni.

Liviu Vârciu, testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu. Care este rezultatul

Liviu Vârciu a fost testat pentru COVID-19 după ce s-a întâlnit cu bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

Conform declarațiilor lui Liviu Vârciu, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Cu toate acesta, el se află în prezent în izolare acasă, în vilă în care locuiește cu Anda Călin și cele fetița și băiețelul pe care le îi au împreună. Artistul i-a îndemnat pe oameni să poarte masca și să respecte toate celelalte reguli și recomandări date de autorități.

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom.

Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum! Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a afirmat artistul în câteva filmări publicate pe Instagram Stories.

În vârstă de 39 de ani, actorul din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1 mai are o fiică dintr-o relație anterioară. Carmina locuiește cu mama sa, Ami Teiceanu, în Timișoara. Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată.

Adauga un comentariu