Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu, replică neașteptată la adresa Andei Călin. Fanii au fost martori la întreaga scenă 

Publicat: 02 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu replică neașteptată la adresa Andei Călin. Fanii au fost martori la întreaga scenă 
Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, pe Anastasia și Liviu Matei, și formează un cuplu fericit

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în vacanță la mare pentru câteva zile, pentru a se deconecta de la agitația din capitală. Cum are o relație foarte apropiată cu fanii lui, prezentatorul TV împărtășește cu aceștia tot ceea ce face în viața sa personală.

De data aceasta, le-a povestit cum se simte atunci când merge la mare, având în vedere că s-a născut în Constanța.

Liviu Vârciu și Anda Călin au ajuns la mare

Bineînțeles, glumele nu au putut lipsi din peisaj, iar iubita lui a fost „ținta” directă de această dată. În timp ce se afla pe plajă alături de Anda Călin, Liviu Vârciu a început să le povestească fanilor lui de pe Instagram că a ajuns la mare.

Neștiind că nu vorbește cu ea, Anda Călin și-a întrebat iubitul ce a a spus, moment în care partenerul său a reacționat în propriul stil caracteristic.

Ori de câte ori are ocazia, Liviu Vârciu apelează la glume pentru a detensiona atmosfera. Partenera sa de viață știe foarte bine cât de glumeț poate să fie prezentatorul TV, transformând orice situație aparent plictisitoare într-o scenă care stârnește amuzamentul.

Liviu Vârciu: „Turistul din mine a ajuns la mare. Unii spun că sunt acasă, eu spun că nu mai sunt acasă. Eu zic că am ajuns la mare. Ce sentiment ciudat…”

Anda Călin: „Poftim?”

Liviu Vârciu: „Vorbesc cu prietenii mei. Te bagi în seamă cu mine? Iubita mea mă întreabă: «Iubitule, ce să port și eu să întoarcă lumea ochii după mine pe plajă?» Și i-am zis schiuri.”, a fost conversația amuzantă dintre Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin.

Anda Călin, mândră de rezultate pe care le-a obținut la BAC

Tocmai s-a terminat perioada Bacalaureatului, iar unele dintre vedete și-au adus aminte cu nostalgie de perioada în care trăiau și ele emoțiile acestui examen. Printre ele se află și Anda Călin, care a postat în mediul online, acum câteva zile, o imagine cu rezultatele pe care le-a obținut la examenul maturității.

Iubita lui Liviu Vârciu este foarte mândră de rezultatul pe care l-a obținut acum ani buni, aceasta având media de 9,55.

„Acum 13 ani. Amintiri… Pe vremea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți”, a scris Anda Călin.

Adauga un comentariu