International

Liz Truss, primul discurs în calitate de premier. Ce măsuri va lua pentru britanici – LIVE VIDEO

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liz Truss primul discurs în calitate de premier. Ce măsuri va lua pentru britanici - LIVE VIDEO
Liz Truss, primul discurs în calitate de premier

Liz Truss ține astăzi primul discurs în calitate de premier. Aceasta anunță care sunt primele măsuri. Premierul Liz Truss a derulat o listă cu prioritățile sale, inclusiv creșterea economiei prin reduceri de taxe și abordarea crizei energetice.

Despre Boris Johnson, Liz Trussa a spus că acesta a oferit Brexit, vaccinul împotriva Covid-19 și a rezistat agresiunii ruse, iar istoria îl va vedea ca un prim-ministru extrem de important.

„Sunt onorată să îmi asum această responsabilitate într-un moment vital pentru țara noastră”, spune Liz Truss.

Liz Truss promite mai multe investiții

Continuându-și discursul, Liz Truss promite mai multe investiții și construirea de noi drumuri.

Liz Truss spune că „publicul britanic a dat dovadă de seriozitate, curaj și determinare în repetate rânduri, iar acum ne confruntăm cu vânturile globale provocate de războiul din Ucraina și de Covid”.

Ea spune că guvernul ei va „transforma Marea Britanie într-o națiune cu aspirații, cu locuri de muncă bine plătite, străzi sigure și în care toată lumea de pretutindeni are oportunitățile pe care le merită. Voi lua măsuri în această zi și în fiecare zi pentru ca asta să se întâmple”.

Premierul Liz Truss susține că vrea să urmări prioritățile timpurii, cum ar fi ca Marea Britanie să lucreze din nou.

Are un plan îndrăzneț de a crește economia prin reduceri de taxe și reforme

Ea spune că are un plan îndrăzneț de a crește economia prin reduceri de taxe și reforme, iar misiunea ei este de a face Marea Britanie să funcționeze, să construiască și să se dezvolte.

Premierul susține că plănuiește să se ocupe de criza energetică despre care spune că a fost provocată de Vladmir Putin. În ceea ce privește sistemul de sănătate, Liz Truss susține că „vom pune serviciul nostru de sănătate pe o bază fermă”, spune ea.

„Țara noastră a fost construită de oameni care fac lucrurile”, spune Truss.

Ea adaugă că „împreună putem scăpa de furtună și ne putem reconstrui economia pentru a deveni Marea Britanie modernă și strălucitoare”.

Președintele american Joe Biden i-a trimis felicitările lui Liz Truss în timp ce aceasta și-a încheiat discursul.

Adauga un comentariu