Magazin

Loc de parcare subteran cadou la achiziţia oricărui apartament SOLUMNIA

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loc de parcare subteran cadou la achiziţia oricărui apartament SOLUMNIA

SOLUMNIA, cel mai nou ansamblu din zona Tatarasi – Piata 2 Baieti, amplasat pe strada Aurel Vlaicu, nr. 84, vine in intampinarea iesenilor care cauta cea mai buna oferta imobiliara atat pentru investitii, cat si pentru locuit, oferind cadou un loc de parcare subteran la achizitia oricarui apartament cu 1, 2, 3 si 4 camere, cu plata integrala, indiferent de suprafata acestuia. In Iasi, locurile de parcare subterane în ansamblurile noi variaza intre 7.000 – 14.000 euro plus TVA, iar in zona Aurel Vlaicu – Bulevardul Chimiei nu exista parcari special amenajate pentru noii proprietari sau investitori. De aceea, oferta SOLUMNIA este  considerata de catre clienti si investitori una dintre cele mai bune de pe piata, avand in vedere dotarile si finisajele incluse in pret, zona in care sunt amplasate apartamentele si valoarea locului de parcare subteran.

Apartamente noi cu loc de parcare subteran cadou

Apartamentele SOLUMNIA au suprafete generoase, optim compartimentate, 1 sau 2 bai, si sunt disponibile inclusiv pe etaje intermediare, fiind apreciate de clienti pentru calitatea si siguranta constructiei, caracterul functional, geamurile inalte si largi, dotarile si finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricarei familii, dar mai ales, raportul corect intre calitate si pret. La plata integrala, clientii beneficiaza de un pret foarte bun, 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar si de un loc de parcare subteran gratuit, la achizitia oricarui apartament, indiferent de suprafata.  Acest beneficiu rezolva una dintre cele mai mari nevoi ale viitorilor locatari, deoarece pe strada Aurel Vlaicu nu sunt parcari amenajate pentru cei care locuiesc in zona. In acest context, oferta SOLUMNIA este una dintre cea mai asteptate oferte atat de catre cumparatorii care isi doresc apartamente noi pentru locuit, cat si de catre investitori. Iesenii pot alege intre apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete de la 43 mp – 127 mp. 

Dotari premium & facilitati importante

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, extrem de importante pentru confortul oricarei familii:

Confort termic & fonic (zidarie din caramida 25 cm la exterior si intre apartamente; vata minerala bazaltica 10 cm)

incalzire in pardoseala

centrala termica murala cu condensare (pentru fiecare apartament)

aparat de aer conditionat

bai utilate (cada, wc suspendat, gresie, faianta, lavoar incastrat) si mobilate (mobilier, oglinda)

tamplarie Salamander – profil PVC, 7 camere si geam tripan

usi interioare Porta, de tip celular cu fete din HDF

usa metalica de acces in apartament 

pereti si tavane tencuite, gletuite si vopsite cu var lavabil

parchet laminat Egger, disponibil in 3 variante de culori (pentru dormitor si living)

gresie si faianta calitatea 1, rectificata, Made in Italy (pentru bucatarie si baie)

gresie antiderapanta si rezistenta la temperaturi scazute (pentru balcon)

instalatie electrica, telefonie, internet, cablu TV, interfon.

Ansamblul dispune de facilitati importante atat pentru comunitatea de investitori, cat si pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

Cladire de birouri (8 etaje)

Sala de fitness

Statii de incarcare masini electrice

Spatiu de joaca in aer liber

3 niveluri de parcari subterane

Parcare supraterana & parcare pentru biciclete.

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a Iasului

Zona Aurel Vlaicu este foarte buna linistita, beneficiaza de un trafic fluid, este aproape de centru, de gradinite, scoli si spitale, fiind oportuna si pentru investitori, datorita interesului companiilor multinationale de a-si deschide sedii in zona, dar si a cladirii de birouri de 8 etaje, care se construieste in acelasi ansamblu SOLUMNIA. Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, cu acces si de pe Bd. Chimiei, se afla la 50 m de statia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piata Doi Baieti (Tatarasi). 

Afla mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA & ultimele disponibilitati: 0771 095 195, [email protected] , www.solumnia.ro

 

Adauga un comentariu