Local

„Locotenentul” clanului Corduneanu vrea să fie liber

Publicat: 27 feb. 2020

Unul dintre apropiații clanului Corduneanu, care a fost arestat preventiv recent, a contestat deja măsura. Astfel, în urmă cu două zile, procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Silviu Iulian Gîtlan, pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Judecătoria Iași a admis propunerea și a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile, iar cel cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Gâgă” a contestat hotărârea.

A fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier în trafic

Individul a fost reținut după ce a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier în trafic, dar ar fi refuzat să i se preleveze probe biologice, cu toate că mirosea a alcool. Acesta se afla la volanul unui bolid Mercedes.

„Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Astfel, agenții din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani. Șoferul mirosea a alcool, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, el a fugit din locul depistării sale”, au precizat reprezentanții Poliției.

Potrivit acestora, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu