Titlurile zilei

Locuitorii din zonă sunt disperați! De patru zile curge apă pe strada Milcov

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Locuitorii din zonă sunt disperați De patru zile curge apă pe strada Milcov
Răzvan Manolache este purtătorul de cuvânt de la ApaVital și ne transmite faptul că au luat la cunoștință problema cu care se confruntă localnicii din zonă și vor remedia situația, în momentul în care Poliția Locală va identifica posesorul autoturismului a cărei mașină este parcată deasupra conductei de apă afectată

Ieșenii din zona Alexandru cel Bun se plâng că de patru zile curge apă pe strada Milcov. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu s-a luat nicio măsură în tot acest timp pentru remedierea problemei. Zona afectată de pierderile de apă este frecvent circulată de pietoni, iar cetățenii sunt foarte indignați din acest motiv. Purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași transmite faptul că este o pierdere minoră de apă și că va fi remediată îndată ce Poliția Locală va identifica posesorul autoturismului parcat deasupra conductei de apă

Mai mulți ieșeni din zona Alexandru cel Bun sunt nemulțumiți, pentru că zona este frecventată de copii care pleacă la școală și se udă din cauza pierderilor de apă. Aceștia au solicitat remedierile, însă nu au primit niciun răspuns.

o poza cu strada Milcov din Iași
Ieșenii se plâng că de 4 zile curge apă, iar cei de la ApaVital nu au luat nici o măsură

De patru zile curge apă pe strada Milcov: „Au zis că vor remedia, dar nu au făcut nimic”

 o poză cu strada Milcov din Iași care este afectata
Locuitorii din zona afectată de pierderea de apă susțin că au făcut nenumărate sesizări, în care au solicitat remedierea situației, însă în 4 zile n-au reușit să facă nimic

Pe strada Milcov din cartierul Alexandru cel Bun, locuitorii trec prin situații jenante din cauza pierderilor de apă. Aceștia se plâng că de patru zile persistă problema, iar cei de la ApaVital nu au reușit să soluționeze acest lucru.

„De patru zile curge apă pe stradă. Această zonă este frecvent circulată de pietoni, mai exact de copii care merg la școală. Ei nu știu cum să se ferească prea mult și mereu se udă la picioare. E inadmisibil ca într-un oraș atât de mare să nu fie găsită o soluție în atâtea zile. Probabil așteaptă să ne intre apa în case”, mărturisește plină de furie una dintre persoanele care locuiește în zonă.

Cei din zona afectată de pierderea de apă susțin că au făcut nenumărate sesizări în care au solicitat remedierea situației, însă în patru zile n-au reușit să facă nimic. Aceștia au ajuns la capătul răbdării, pentru că pietonii sunt obligați să meargă prin apă.

„Uitați ce este aici! Ne trebuie o barcă, deoarece nu se rezolvă nimic. De patru zile este așa și nu s-a întâmplat nimic. Mergem pe aici, ne udăm pe picioare, ne umplem de noroi, că altceva nu se poate face. Dacă trece o mașină pe lângă noi, ne udă din cap până-n picioare, că n-avem unde să ne ferim, fiindcă întrăm într-un noroi până la genunchi”, povestește Cristian Olaru, un ieșean din zona afectat.

o poza cu strada Milcov din Iași (3)
Mai mulți locatari din zona Alexandru cel Bun sunt nemulțumiți, pentru că zona este frecventată de copiii, care pleacă la școală și se udă la picioare

Din cauza unui ieșean care a parcat mașina deasupra conductei de apă din strada Milcov, reprezentanții ApaVital Iași nu pot remedia problema

o poză cu zona Milcov Iași
Ieșeanul care și-a parcat autoturismul deasupra conductei, de unde se produce pierderea de apă, nu a fost identificat în patru zile de Poliția Locală

Purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași, Răzvan Manolache, susține că s-a luat la cunoștință problema cu care se confruntă localnicii din zonă și că vor remedia situația în momentul în care Poliția Locală va identifica posesorul autoturismului care este parcat deasupra conductei de apă. În acest moment nu pot executa excavări.

„Este o pierdere minoră de apă care va fi remediată după ce Poliția Locala va identifica proprietarul unui autoturism parcat deasupra conductei de apă, unde este necesară intervenția. Utilajul ApaVital nu poate executa excavări cât timp autoturismul nu este deplasat”, declară Răzvan Manolache, purtător de cuvânt al ApaVital Iași.

Ieșeanul care și-a parcat autoturismul deasupra conductei de unde se produce pierderea de apă nu a fost identificat de Poliția Locală.

Silviu Gurlui, specialist în mediu, spune că aceste incidente trebuie stopate într-un timp cât mai scurt, pentru că avem nevoie foarte mare de resurse de apă și energie.

„Această pierdere de apă este de atâta vreme, iar acest lucru nu este în regulă, deoarece ne vor costa. Ele vor fi plătite de cineva, pentru că risipa costă, însă cel mai important lucru este că în zilele în care trăim avem nevoie de resurse de apă și energie. Acest incident trebuie remediat într-un timp cât mai scurt posibil”, menționează Silviu Gurlui, specialist în mediu, în legătură cu situația în care de patru zile curge apă pe strada Milcov.

Comentarii
  • Purtatorul de cuvant de la Apalethal se afla in campanie electorala ? Nu inteleg de ce apare moaca lui in prim plan, m am speriat din cauza privirii lui duioase si era sa scap telefonul din mana. Pierderile sunt suportate din bugetul companiei (au de unde…), iar discomfortul este suportat de locuitorii din zona ( sa tineti minte la alegerile locale viitoare).

  • Vorbiți prostii, știți de 4 zile și vă doare fix in cot! Aveți vinovatul pentru incompetenta și nepăsarea pe care o afișați zilnic in relațiile cu clienții.

  • Cata minciuna cata manipulare.Pai de ce mai trebuia identificat proprietarul masnii?O mutau pur si simplu daca vroiau.IN IASI SE PLATESC SI ASTFEL DE PIERDERI.Ei SPUN CA MINORE CA SA MINIMALIZEZE PIERDEREA.Se vor vedea apoi metri cubi in plus pe facturi.In Iasi se plateste de multi ani apa care nu exsista.

  • Autovehiculul se muta la solicitarea Sc Apa-Vital către Servicii publice Iasi și se asigura contracost. Poliția locală însoțeste echipajul Servicii publice la activitatea de mutare. Nu a existat o asemenea solicitare pentru ca Apa vital nu prea vrea sa plătească ,, mutarea” . E can-can sa spui ca e vina poliției.

  • Autovehiculul se muta la solicitarea Sc Apa-Vital către Servicii publice Iasi și se asigura contracost. Poliția locală însoțeste echipajul Servicii publice la activitatea de mutare. Nu a existat o asemenea solicitare pentru ca Apa vital nu prea vrea sa plătească ,, mutarea” . E can-can sa spui ca e vina poliției.

Adauga un comentariu