Cancan

Locul secret în care este ținută Vulpița atunci când nu apare la TV

Publicat: 20 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Secretul privind locul în care stă Veronica Stegaru, alias Vulpiţa, atunci când nu apare la TV a fost dezvăluit după săptămâni bune în care ea a câştigat simpatia a mii de oameni şi, totodată, antipatia altor persoane. Adresa este ştiută doar de angajaţii de la “Acces Direct”, emisiune realizată de Mirela Vaida la Antena 1.

Unde este ținută

Vulpiţa, tânăra de 22 din Vaslui, care face senzaţie când apare la Antena 1 este cazată la un hotel din Bucureşti. Acesta nu este unul oarecare, ci destul de cunoscut pe harta hotelurilor din Capitală, potrivit unor surse bine informate. Desigur, ea nu stă singură în camera de hotel, ci împreună cu soţul ei Viorel Stegaru.

Celebra soţie-vulpiţă de la Antena 1 a devenit ţinta multor glume pe Internet şi chiar şi vedetele de la noi o ironizează. Printre acestea se numără fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpița de la “Acces Direct”.

Adauga un comentariu