Economic Local

Locurile de parcare destinate mașinilor electrice, ocupate abuziv de șoferii nedisciplinați

Publicat: 12 nov. 2019

Pe raza municipiului Iași au fost amenajate mai multe locuri de parcare destinate exclusiv autoturismelor electrice. Măsura este luată de autorități pentru a încuraja transportul ecologic, însă există mulți șoferi nedisciplinați care ocupă abuziv aceste parcări. Cele mai dese situații de acest gen se petrec în parcările complexurilor comerciale, dar și în zona centrală a orașului, acolo unde polițiștii locali aplică amenzi pe bandă rulantă.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 3 Poliție Locală au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, pe numitul D.I, domiciliat în județul Botoșani, deoarece a ocupat fără drept cu autoturismul personal, un loc de parcare rezervat autoturismelor electrice, semnalizat corespunzător, din zona centrală”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferi

De precizat faptul că, pe parcursul weekendului trecut, echipele din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au legitimat un număr de 85 de persoane și au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 16.195 lei. Dintre acestea, 45 sancțiuni contravenționale și 80 puncte penalizare au fost aplicate conform ordonanțelor privind circulația pe drumurile publiceloading...

Adauga un comentariu