Lora a ajuns în fața altarului. Cum arată cântăreața îmbrăcată în rochie de mireasă

25 aug. 2020, 22:45
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A venit recent din Bali, însă se pare cu multe gânduri serioase. Lora a îmbrăcat rochia de mireasă, după care a ajuns în fața altarului. Nici nu a venit bine înapoi în România, că Lora se pare că are gânduri foarte serioase. Aceasta a devenit mireasă și a ajuns în fața altarului, însă momentan doar pentru filmările unui film!

Lora, îmbrăcată în rochie de mireasă. Cântăreața a ajuns în fața altarului!

După ce a stat mai multe luni în afara țării, rămânând în Bali deoarece nu s-a mai putut întoarce înapoi în România, Lora a venit cu multe gânduri serioase pe toate planurile. Vedeta a ajuns astăzi în fața altarului îmbrăcată în rochie de mireasă, iar înainte de toate și-a întrebat fanii dacă va face o alegere bună.

”Ce ziceți? Să mă mărit sau nu?”, le-a spus Lora celor care o urmăresc pe Instagram.

Totuși, stați liniștiți, deoarece vedeta nu s-a căsătorit încă, nu cu Ionuț Ghenu și nu în viața reală, ci este una dintre actrițele unui film în care aceasta joacă alături de alte nume sonoare din România. Vedeta a mai cochetat cu actoria, iar acum nu se află la prima încercare, În imaginile publicate pe pagina sa, aceasta este îmbrăcată într-o rochie de mireasă scurtă și se vede cum aleargă din Biserică, însă cu siguranță nu același lucru îl va face și la nunta cu partenerul său, Ionuț, cu care a participat și la Asia Express.

Deși nu s-au căsătorit până acum, Lora e oricând pregătită să facă pasul cel mare, însă momentan amândoi au avut alte lucruri prioritare pentru ei, mult mai importante decât acest eveniment. În urmă cu un an, vedeta a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan, iar atunci spunea că ea și Ionuț Ghenu mereu au tăiat ”nunta” de pe planurile lor și au făcut alte lucruri.

”Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație.’, a declarat Lora, în exclusivitate, pentru VIVA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *