Lora, gafă incredibilă! A pozat pentru fani, însă i s-a văzut totul din cauza vântului

17 iul. 2020, 07:03
BZI.ro, în Cancan

Gafă incredibilă pe internet! Lora a urcat un clip pe contul de socializare în care a vrut să facă un anunț promoțional pentru fani, însă ce i-a ieșit indică mai degrabă un film XXX, căci vântul i-a luat pe sus ținuta, iar părțile intime i-au fost cu totul vizibile.

Scene incendiare și interzise minorilor pe contul de socializare al Lorei. Ieri, cântăreața s-a filmat pe o plajă din Bali, într-o rochie vaporoasă și sexy, despicată până la șold, sub care părea că vedeta nu ar fi purtat nicio lenjerie intimă sau bikini.

Ea a vrut să le comunice fanilor ei despre o ofertă promoțională pe care compania ei de skin pe care o are în prezent, în virtutea aniversării a un an de când vedeta și-a deschis afacerea. Aflată în extazul acestui eveniment important din viața ei, artista nu și-a dat seama ce face natura cu corpul ei în timp ce ea le vorbește fanilor pe Instagram. În bătaia vântului, Lorei i-a fost descoperită partea intimă, iar imaginile par wow.

Deși, după o analiză amănunțită, privind cel de-al doilea videoclip postat de vedetă în aceeași zi, ajungem la concluzia că Lora poartă un costum de baie de culoarea pielii, iar din acest motiv în clipul anterior oamenii au fost induși în eroare.

Românii i-au lăsat imediat comentarii acide vedetei la vederea primului clip postat.

„Vezi ca ti se vede prostia Lora…/ Se include si pasarica??/ Lora, mulțumim ca vedem ce nu vede nici soarele!!!!/ Ti se vede pasarica/ Felicitari! Ai reusit! Se vede bine :-)”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *