BZI LIVE

LIVE VIDEO – Loredana Chiorescu, nail artist și nail trainer, împărtășește pentru BZI LIVE cele mai importante sfaturi pentru o manichiură impecabilă

Publicat: 14 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Miercuri, 15 mai 2024, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Loredana Chiorescu, nail artist și nail trainer. Loredana Chiorescu poate realiza adevărate opere de artă pe unghii, folosind diferite tehnici și materiale. Ea a demonstrat, de-a lungul timpului, că este un profesionist talentat și creativ, pasionat de frumusețea și îngrijirea unghiilor.

Invitata moderatoarei Georgiana Adam va vorbi despre parcursul său, secretele unei manichiuri perfecte și despre factorii care influențează rezistența unei manichiuri.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Pentru că suntem romăni și citim un ziar românesc în România am vrea să știm ce dracu e aia „nail artist” ? Că în DEX limbii române nu există ! , WTF ? Ași fi curios dacă în celelate popoare franța , italia , germania , ungaria ….. tot așa se cheamă astea de pilesc și vopsec ùnghii

Adauga un comentariu