Cancan

Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar. Vedeta a fost acuzată că i-a mâncat banii milionarului

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar. Vedeta a fost acuzată că i-a mâncat banii milionarului
În urma cu câteva zile, Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar chiar în fața blocului în care locuiește.

Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar zilele trecute. Aceasta ar fi fost atacată, chiar în fața blocului unde locuiește, de o femeie căsătorită. Din câte se pare gestul femeii a fost cauzat de apropierea suspectă a focoasei blondine de soțul ei.

Aceasta i-ar fi reproșat vedetei că ar avea o relație cu soțul ei și că i-a tocat banii.

Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar chiar în fața blocului

Scandalul iscat de soția geloasă vine pe fondul faptului că Loredana Chivu i-a tocat mulți bani milionarului. Acesta ar fi ajuns chiar să își vândă mașina pentru a face rost de bani. Vedeta nu se află la primul scandal de acest gen.

În urmă cu ceva timp, o femeie i-a incendiat mașina, iar iubitele unor maneliști le-au interzis să o mai ia la evenimente, din cauza geloziei.

Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Loredana Chivu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat: ” Nu este însurat. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a spus blondina.

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o

Pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos urmează zile grele. Recuperarea după operația estetică nereușită va fi una destul de dificilă. Aceasta nu a dorit să vorbească public despre problemele de sănătate, pentru că a fost profund afectată de tot ce i s-a întâmplat.

Din cauza operației la fese, Loredana Chivu a fost la un pas să plătească cu viața, au precizat surse din anturajul ei.

“S-a chinuit cu 11 operații că să își scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face și ea într-o perioadă mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune și încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău pshic și mai sunt și oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, au spus acestea.

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o și pe Valentin Burada, patronul clinicii de înfrumusețare.

În urma cu câteva zile, Loredana Chivu a fost bătută de nevasta unui milionar chiar în fața blocului în care locuiește.

Adauga un comentariu