Cancan

Loredana Groza a uimit internetul cu ultima apariție. „Nu se mai termină picioarele alea…”

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Loredena Groza face furori cu aparițiile sale. Artista a stârnit val de reacții cu cea mai recentă fotografie pe care a postat-o în mediul virtual. Loredana Groza are 50 de ani și este una dinte cele mai nonconformiste artiste de pe scena muzicală din România. Nu se sfiește să pozeze în cele mai sumare și mai sexy ținute.

Artista și-a impresionat admiratorii din mediul online cu cea mai recentă fotografie în care apare îmbrăcată cu o rochie argintie, pe sub care poartă un body de culoare neagră. Ținuta îi lasă la vedere picioarele lungi, dar și bustul voluptuos.

„Tinerețe fără bătrânețe”, „Sexy”, „Șefa noastră”, „Ce mai faci, picioare frumoase?”, „Doamne, că nu se mai termină picioarele alea”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă ca de fiecare dată”, „Arată de nota zece cu felicitări”, „Senzații tari”, „Sfidezi timpul, zeița muzicii adevărate”, „Când ai cu ce”, „Ce mai sexy picior de femeie”, „Frumusețea are chipul tău”, „Senzuală”, „Frumoasă ai fost și frumoasă ești”, „Inegalabilă”, „Dureros de frumoasă”, „Cred că nu vrei să mai îmbătrânești”, „Chiar o super divă”, au complimentat-o internauții pe Loredana Groza.

Cum se menține în formă

Artista a mărturisit cum reușește să fie în cea mai bună formă fizică. Loredana Groza recunoaște că nu face rabat de la tabieturile ei culinare. Și-a stabilit de mult timp niște reguli alimentare de la care nu se abate, astfel că reușește să aibă o fomă fizică de invidiat.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a explicat Loredana Groza.

Adauga un comentariu