National

Loredana Groza, declarații cu privire la starea de sănătate. Aceasta a negat că a fost infectată cu COVID-19

Publicat: 21 sept. 2021
Loredana Groza
Loredana Groza

Loredana Groza a negat, marți, la Antena 3, că ar fi infectată cu Covid-19. Ea a adăugat că e vaccinată cu ambele doze și că intenţionează să își facă și doza a treia, dacă este posibil.

„Vreau să fiu în siguranţă şi eu şi cei din jurul meu, consider că e mai bine să trăieşti în siguranţă decât într-un risc permanent”, a precizat cântăreața

„Se pare că din cauza acestei inerţii şi din cauza acestor ştiri false în care ne înecăm în fiecare zi când intrăm pe internet sau chiar şi pe TV, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul în fiecare zi. Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să te infrmezi din mai multe surse, să ai discernământ care cred că e una din superputerile de care avem nevoie în aceste vremuri”, a mai declarat Loredana Groza la Antena 3.

Ce spunea Loredana Groza despre COVID

La începutul pandemiei, artista a militat public pentru respectarea regulilor impuse de autorități.

”Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca”.

Loredana Groza a recunoscut într-un interviu cât de mult s-a schimbat și viața ei pe perioada pandemiei.

„Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru„, a declarat artista pentru observatornews.ro.

Comentarii
  • Ce ai fost si ce ai ajuns….arati si te comporti ca o pitipoanca sincer….mai lipseste sa ne arati si o poza cand mergi la WC… chiar cu asa ceva ai ajuns sa cersesti atentia? Totusi, candva erai de alt calibru…. pacat.

Adauga un comentariu