Cancan

Loredana Groza, fotografii sexy din vacanţă. Cum arată vedeta în costum de baie

Publicat: 05 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza fotografii sexy din vacanţă. Cum arată vedeta în costum de baie
Loredana Groza a postat mai multe fotografii sexy din vacanţă, fotografii care au făcut deliciul internauţilor

Loredana Groza este cu siguranţă una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi din ţară. Exact la început de an, artista a plecat într-o vacanţă pe tărâmuri însorite, mai exact în Mexic. Cum ne-a învăţat, jurata de la X Factor ține în permanenţă legătură cu fanii ei pe reţelele de socializare. Astfel, cântăreaţa a postat mai multe fotografii sexy din vacanţă, fotografii care au făcut deliciul internauţilor.

Loredana Groza, fotografii sexy din vacanţă

La început de an, Loredana Groza a plecat într-o bine-meritată vacanţă, departe de ţară. Jurata de la ‘X Factor’ a ales că destinaţie Mexic, pentru a se relaxa o bună perioadă de timp.

Că deobicei, Loredana Groza şi-a lăsat prietenii virtuali fără replică. Vedeta este extrem de activă pe reţelele de socializare, deşi nu se afla în România.

Loredana Groza a demonstrat în repetate rânduri că nu are inhibiţii, aşa că s-a pozat cu sânii la înaintare pe plajele din Mexic.

Blondina ne-a obişnuit demult cu apariţii extrem de sexy şi pare că şi în anul 2021 îşi doreşte să o ţină tot aşa. Loredana Groza le-a arătat tuturor că poate fi apetisanta chiar dacă nu mai este vreo tinerică.

Aceasta s-a fotografiat la plajă, în costum de baie, iar sânii voluptuoşi abia dacă îi mai stăteau în sutien. Reacţiile fanilor Loredanei nu au întârziat să apară, toţi complimentând-o şi urându-i vacanţă plăcută. Loredana se bucura de soare, palmieri şi nisip pe plajă din Tulum.

Loredana şi finalistul X Factor 2020 Adrian Petrache au lansat noi proiecte, înainte ca diva să plece în vacanţă

Loredana Groza merită o vacanţă, după ce a avut o perioadă aglomerată.

În luna decembrie s-a terminat competiţia X Factor, iar jurata a adus pe piaţa noi proiecte muzicale, alături de finalistul sau, Adrian Petrache.

De Anul Nou Loredana şi Andrian Petrache au lansat un nou duet împreună: What Are You Doing New Year’s Eve”, iar imediat după Finala X Factor 2020, cei doi au lansat piesa „Efemer”, pe care au interpretat-o în premieră pe scena competiţiei de la Antena1.

Piesa a fost foarte bine primită de fanii Loredanei:

„În sfârşit o piesă adevărată, care merită să ajungă acolo sus unde îi este locul.” sau „Sunteţi extraordinari împreună! Semănaţi atât de mult unul cu celălalt! Şi inima vă bate la unison…. Pentru că muzica este viaţa voastră! O melodie nemuritoare, superbă. Bravo,LOREDANA! Ai renăscut!”, au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au rămas surprinşi de gestul artistei şi de talentul celor doi.

Adrian Petrache, despre Loredana: Eşti cu adevărat regina! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, diva

Adrian Petrache s-a declarat impresionat de devotamentul şi implicarea Loredanei, mentroul sau în competiţia X Faxtor 2020. Adrian Petrache i-a mulţumit Loredanei pentru toate sfaturile şi pentru că i-a fost şi mentor şi prieten.

„Evoluţia mea în această emisiune se datorează ţie, pentru că tu eşti cea care a avut încredere în mine de la început până la sfârşit. Chiar mai multă încredere decât aveam eu în mine! În audiţii, când s-a anunţat că în sezonul 9 Lori se va ocupa de băieţi… nu ştiam cum să reacţionez pentru că nu îmi imaginam că ne vei acorda atâta atenţie, implicare şi mai ales sfaturi şi nu doar muzicale.

Ai făcut tot posibilul să fiu eu bine… Să fiu mulţumit, liniştit şi să îţi dau ţie toate gândurile şi emoţiile rele, că tu să îmi dai înapoi încredere, lumina şi poftă de cântat” exact aşa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmplă nimic.

Sunt recunoscător şi bucuros din tot sufletul meu că am avut şansa să te cunosc, să vorbim, să râdem, să îmi asculţi şi mie părerile şi chiar să le iei în considerare, SĂ FIM PRIETENI!

Eşti cu adevărat regina! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, diva”, a scris Adrian Petrache pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu