Loredana Groza, unul dintre invitații de seamă prezenți la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, a precizat că le-a pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment important din viaţa lor.
Simona Halep a spus „DA” miercuri după-amiază milionarului Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul celor doi. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.
Cu o ținută spectaculoasă, Loredana Groza a dezvăluit la petrecere că pentru acest eveniment special a pregătit ceva foarte romantic.
„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva”, a spus Loredana Groza.
Întrebată care este mesajul ei pentru Simona în această zi specială, Loredana Groza i-a transmis să fie fericită şi să rămână în continuare numărul 1.
„Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza la evenimentul anului.
Cine sunt nașii Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
A venit apoi firească alegerea nașilor. Nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc sunt Dani Caramihai și soția acestuia. Dani Caramihai este cofondator şi director general al clubului din Constanța unde Simona Halep și Toni Iuruc vor avea petrecerea de cununie, scrie Viva.ro.
Nașul Simonei Halep este cunoscut și drept „Regele Nopţilor Albe’ sau unul dintre cei patru Fratelli. Acesta a reușit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro. Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.
Într-un interviu din 2016, pentru life.ro. Dani Caramihai a vorbit despre calitățile pe care un antreprenor trebuie să le aibă pentru a deschide un club:
„În primul rând, să nu fii fricos, asta ca să nu spun că trebuie să ai curaj. E un business care are multă adrenalină de toate felurile. Tentaţii mari, stârneşte multe invidii, gelozii. E un business asumat. Dar l-am simţit dintotdeauna. Ţin minte că la 20 de ani am văzut filmul Coctail cu Tom Cruise.
Şi ţin minte că le-am spus unor veri de-ai mei: la 30 de ani vreau să am şi eu un bar din ăsta. De afacerea asta trebuie să te ţii şi să-ţi placă. În momentul în care eşti tentat doar de bani, faci greşeli. Pentru că aici trebuie să ai o doză de tolarenţă foarte mare, să înţelegi lucruri mai mult decât le înţelegi într-un alt business, indiferent de client, pentru că avem şi clienţi corporate pe lângă clienţii de club obişnuiţi. Şi trebuie să te asiguri că experienţa pe care o primeşte clientul marţea trebuie să aibă aceeaşi calitate ca cea pe care o primeşte sâmbăta”.