Actualitate

Loredana Groza s-a iubit cu soțul unei cunoscute prezentatoare TV! „Cred că am schimbat-o cel mai mult”

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza s-a iubit cu soțul unei cunoscute prezentatoare TV Cred că am schimbat-o cel mai mult
În anii ‘90, îndrăgita divă Loredana Groza a trăit o frumoasă povest de dragoste cu Marian Ionescu

Puțină lume își mai amintește acum că Loredana Groza s-a iubit, la începutul anilor ‘90, cu nimeni altul decât Marian Ionescu. În prezent, chitaristul trupei Direcția 5 este soțul cunoscutei prezentatoare TV Octavia Geamănu. La acea vreme, Loredana Groza și Marian Ionescu se afișau destul de des împreună.

Loredana Groza se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, blondina a intrat în sufletele admiratorilor ei prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu, lăsându-i pe fani să știe aproape totul despre ea.

Loredana Groza s-a iubit cu Marian Ionescu

Ei bine, însă, un lucru pe care, cel mai probabil, mulți nu și-l mai amintesc despre cântăreață este legat de idila pe care a avut-o cu Marian Ionescu, chitaristul trupei Direcția 5, în prezent căsătorit cu Octavia Geamănu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii ‘90 și se afișau destul de des unul la brațul celuilalt. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat, iar după un timp, Loredana s-a căsătorit, mariajul ei rezistând și în prezent.

„N-ai ce să regreţi. Văd relaţia dintre un bărbat şi o femeie ca pe un pod care, odată terminat, trebuie să reziste când trec peste el camioane foarte grele. Să nu cadă uşor. Dragostea n-are nevoie de multă atenţie. Când începe să aibă, devine obositoare şi fără rost. Aşa că n-ai mare lucru de regretat”, a spus Marian Ionescu.

Marian Ionescu îi este recunoscător Loredanei Groza

Totodată, deși s-ar fi iubit cu mai multe femei celebre din România, precum Catinca Roman, Crina Abrudan, Anna Lesko, Sorana de la trupa ASIA, Cristina Spătar, singura care ar fi reușit să-și pună amprenta în viața lui ar fi fost chiar celebra cântăreață.

Actualul soț al Octaviei Geamănu recunoaște că Loredana a fost cea care l-a ajutat să aibă încredere în el. De asemenea, nu doar artista a reușit să schimbe ceva la fostul partener, asta pentru că și el, la rândul său, și-a pus amprenta în viața Loredanei Groza.

„Pe ea cred eu că am schimbat-o cel mai mult. Dacă aş suna-o şi aş întreba-o, ar recunoaşte. Şi ar spune: «Da, dar şi eu te-am schimbat pe tine». Ceea ce-ar fi adevărat. Şi ea, la vremea aia, când aveam mai puţin curaj şi mai puţină încredere în mine, mi-a spus să scriu cântece, că ele vor fi frumoase şi că oamenilor o să le placă. Deşi este ceva ce pare foarte simplu, aşa cum a spus ea, pentru mine a contat foarte mult. Atunci când mă gândeam mai puţin la a scrie şi mai mult la a cânta, am hotărât să mă schimb”, a mai recunoscut artistul.

Adauga un comentariu