Actualitate

Loteria Vaccinării. Iată cei 81 de câștigători de la cea de-a treia extragere

Publicat: 18 oct. 2021
mai multe bile colorate cu numere de la Loterie
Numărul câștigător de la a treia extragere a fost: 1 534 176

A treia extragere pentru Loteria de Vaccinare a avut loc duminică, 17 octombrie. Câștigătorul marelui premiu de 100.000 lei este persoană cu numărul 1 534 176. Cele 80 de premii în valoare de 10.000 lei sunt cuprinse între 1.534.177 și 1.534.257.

A treia extragere la Loteria de Vaccinare a avut loc duminică, 17 octombrie si va fi difuzata pe TVR 1 la orele 20:50, se arăta pe site-ul oficial al Loteriei Române. La aceasta extragere au participat numerele de ordine din intervalul 1.344.171 – 1.627.567, corespunzatoare participantilor care s-au inscris, conform Regulamentului, pana vineri, 15 octombrie, la orele 12:00.

La cea de-a treia extragere saptamanala s-au acordat 80 de premii a cate 10.000 de lei si un premiu de 100.000 de lei.

Rezultatele extragerilor au fost afisate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Oamenii, nemulțumiți de cum funcționează sistemul de acordare a premiilor

Românii au contestat încă de la prima extragere modul în care se face alocarea premiilor și au semnalat că înscrierea pe site-ul Loteriei este dificilă.

Comentariile critice au apărut imediat după prima extragere. Redăm câteva din ele:

1. Foarte neinspirată soluție au găsit. Probabil că oamenii își înscriu toată familia o dată și au numere consecutive și practic câștiga câteva familii.

2. Inexplicabil de ce să nu extragi de mai multe ori.

3. Cam aiurea regula cu 80. Oboseau dacă extrăgeau și ei de 80 de ori să simțim și noi, ăștialalți, că avem o șansă?

4. O extragere făcută total aiurea. Un singur număr extras pentru marele premiu săptămânal, restul de 80 câștigători fiind numere consecutive după câștigătorul marelui premiu. Adică dacă dai 81 premii faci 81 extrageri, nu o singură extragere și restul îi iei la grămadă unul după altul.

Multe premii, puțini câștigători

Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului. Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație.

Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12.00.

Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP

După finalizarea operațiunii de înscriere, participantul poate vizualiza numărul de ordine alocat.  Acesta se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Ordinul privind Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de vaccinare.

Comentarii
Adauga un comentariu