Cancan

Lovitură cruntă pentru Antena1: Vulpița, interzisă la Acces Direct. Anunțul tranșant făcut de CNA

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Telenovela legată de viața vulpiței ia amploare! După ce Veronica și Viorel Stegaru, doi soți din Vaslui, au fost prezențati în mod obsesiv telespectatorilor, în cadrul emisiunii Acces Direct, CNA a transmis un mesaj extrem de dur.

În urmă cu o lună se lansa marea telenovelă ce avea să țină în fața micilor ecrane milioane de telespectatori. Veronica venea la televizor alături de soțul ei, Viorel, spunând că a fost violată de 3 bărbați. Deși a vrut rezolvarea cazului, s-a aflat, ulterior, că totul era doar o minciună și că, de fapt, actele sexuale ar fi avut loc după ce vulpița și-ar fi dat, personal, acordul!

De aici și până la o telenovelă interminabilă nu a mai fost decât un singur pas. Veronica s-a văzut vedetă și a profitat de orice lucru pentru a rămâne, în continuare, pe sticlă. Situații penibile, val de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici – toate aceste elemente au făcut deliciul telespectatorilor zile întregi, motiv pentru care emisiunea Acces Direct a profitat din plin de desfășurarea evenimentelor. La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela vulpiței este una nepotrivită, căci și minorii pot sta în fața televizorului.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

Adauga un comentariu