Bzi.ro

Lovitură dată unei rețele de proxeneți și pedofili

Publicat: 09 oct. 2019
134 Vizite 0 Comentarii

Poliţiştii fac în prezent percheziţii la patru adrese domiciliare din Bucureşti şi Ilfov. Polițiștii au informații că acţionează o reţea de proxeneţi şi pedofili.
În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București prin Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează patru percheziții domiciliare în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu minore sub 14 ani.

Citește și Ce au descoperit anchetatorii dupa trei perchezitii. La ce chinuri groaznice au fost supuse doua fetite de 6 si 8 ani

Polițiștii au în vedere punerea în aplicare a mai multor mandate de aducere.
Din datele și probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane ar fi întreținut raporturi sexuale cu tinere minore și / sau au înlesnit practicarea prostituției unor minore, obținând foloase materiale de pe urma acestora.
Cercetările au fost declanșate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale în baza exploatării unor informații.
Persoanele depistate urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Poliției Capitalei. Printre acestea, ar fi și mama fetelor.
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit