Sport

Lovitură de teatru la CFR Cluj! Adrian Mutu vine antrenor în locul lui Dan Petrescu?

Publicat: 09 iul. 2020
Atmosfera de la CFR Cluj nu mai este la fel de bună precum înainte de pandemie, iar locul antrenorului Dan Petrescu ar putea fi luat de Adrian Mutu.
Adrian Mutu ar putea fi noul antrenor al echipei CFR Cluj, urmând să îi ia locul lui Dan Petrescu.

După ultimele două rezultate din Liga I, atmosfera de la CFR Cluj nu mai este la fel de bună precum înainte de pandemie, iar locul antrenorului Dan Petrescu ar putea fi luat de Adrian Mutu

Atmosfera de la CFR Cluj nu mai este la fel de bună precum înainte de pandemie, iar locul antrenorului Dan Petrescu ar putea fi luat de Adrian Mutu. În ultimele zile, mai ales după ce gruparea din Gruia a pierdut șefia Ligii 1, s-a tot zvonit inclusiv că Dan Petrescu nu va mai continua pe banca tehnică a echipei.
Un obstacol în îndepărtarea lui Petrescu de la CFR Cluj ar fi clauza din contractul acestuia, potrivit căruia „Bursucul” trebuie să primească un milion de euro. Adrian Mutu pare în acest moment favoritul campioanei.

Dacă CFR Cluj îl va da afară pe Petrescu, va trebui să-i achite suma de un milion de euro. În schimb, dacă va pleca el, atunci despărțirea ar putea fi una mai ușoară pentru actuala conducere a clubului.
În cazul în care postul de antrenor va rămâne vacant, cei care se ocupă de destinele CFR-ului par tentați să-l aducă pe Adrian Mutu, susține Antena Sport.
Motivul tenisiunilor de la CFR. Petrescu i-a înfuriat pe conducători după ce a atacat la finalul meciului cu Craiova
CFR Cluj a câștigat titlul în ultimii doi ani, iar unul din principalele atuuri ale ardelenilor a fost liniștea de la echipă. Culmea, cel care a agitat acum apele a fost chiar antrenorul Dan Petrescu.
„Principalul” celor de la CFR a afirmat după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 2-3, că nu a fost liniște la echipă, iar jucătorii nu s-au concentrat la meci.

„Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puțin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviul de după meci.

Dan Petrescu încearcă să dea vina pe conducerea lui CFR Cluj

Dan Petrescu se referea la faptul că a fost întârziată plata unui bonus și cumva dădea vina pe conducere pentru jocul mai slab al echipei și greșelile neașteptate ale unor jucători.
Petrescu încearcă să dea vina pe conducere, în timp ce președintele CFR-ului este foarte supărat pe antrenor din cauza strategiei financiare proaste pe care e nevoit să o ducă pentru a satisface cererile „Bursucului”. Un lot îmbătrânit, fără promovarea tinerilor care să poată fi vânduți, transferul unor jucători ceruți de Dan pe care se dau bani mulți, dar nu sunt băgați să joace.

Marți, la Fotbal Club, Bogdan Mara a intervenit în emisiune și a ținut să precizeze că „nu există nicio restanță la echipă. S-a plătit și bonusul restant. Iar salariul a fost achitat cu două săptămâni înainte”.
Intervenția lui Mara, altfel rară pentru a spune lucruri concrete despre mersul lucrurilor la CFR, este evident reacția conducerii la intenția lui Dan Petrescu de a pune în cârca acesteia o eventuală ratare a câștigării titlului.

De ce relația dintre Marian Copilu și Dan Petrescu s-a stricat

Dan Petrescu este un antrenor mare. Însă unul cu care este greu, extrem de greu să lucrezi. Îți oferă rezultate, dar trebuie să-i satisfaci toate cererile. Iar unele sunt costisitoare. Dacă nu ia titlul și să meargă în cupele europene, pentru clubul din Gruia ar fi un adevărat dezastru.
Conducerea plătește salarii costisitoare unor fotbaliști care nu sunt băgați pe teren. Fotbaliști care au și o vârstă și care atunci când nu joacă pot crea o atmosferă proastă la echipă. Chiar dacă în iarnă s-a încercat împrumutul mai multora dintre aceștia pentru a scăpa de o parte, măcar, a salariilor, Petrescu s-a opus.

Jucători plătiți cu salarii mari la CFR stau mai mult prin tribună

Așa se face că în acest moment jucători ca Cestor, Chipciu, Lui Aurelio, Ciobotariu, Boli, Sylla, Pereira, Traore, Golofca, Rondon stau mai mult prin tribună sau se despart de club, cum e cazul lui Țucudean și, probabil, Arlauskis, fotbaliști care nu au deloc salarii mici.
Iar amănuntul că Andrei Radu, Pașcanu, Butean, Fernandez, Alex Ioniță și Mailat joacă pentru alte echipe arată dimensiunea reală a unui lot pentru care a insistat Dan Petrescu

Comentarii
Adauga un comentariu