Cancan ultimă oră

Lovitură dură pentru Irinel Columbeanu. Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tată pentru fiica ei, Irina

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Irinel Columbeanu a primit o npuă lovitură din partea fostei partenere. Se știe că Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mr. Pink, iar cei doi au și foarte multe planuri de viitor împreună. Monica, ex-Columbeanu își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată a postat o fotografie cu partenerul ei de viață, dar și un mesaj destul de controversat.

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink nu a fost frumos roz de la început, iar cei doi au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri de-a lungul timpului. De această dată, cuplul este mai fericit ca niciodată, iar cei doi își explimă dragostea pe toate rețelele de socializare.

Monica Gabor l-a numit tată pe Mr. Pink pentru fiica lui

În urma căsniciei cu Irinel Columbeanu, frumoasa brunetă are o fetiță, pe nume Irina, iar Mr. Pink are un băiat dintr-o relație anterioară. De această dată, Monica Gabor i-a dat o nouă lovitură fostul ei soț, după ce l-a numit tată pe Mr. Pink pentru fiica ei.

Vedeta a uitat de momentele în care era filmată și fotografiată la brațul lui Irinel, iar acum susține că ea și partenerul ei de viață sunt părinți mândri, mesajul fiind pentru Irina.

„Părinți mândri de @irinacolumbeanu111!”, a scris Monica Columbeanu pe rețelele de socializare!

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink?

La lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu, a făcut o declarație referitoare la fosta lui soție, Monica Gabor. Afaceristul i-a invitat pe cei doi la eveniment, însă aceștia nu au putut ajunge, iar Irinel Columbeanu i-a numit ”soții Pink”, ceea ce ne duce cu gândul la o nuntă între cei doi.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Adauga un comentariu