National

Lovitură nimicitoare pentru Pro TV! Bobonete și Văncică renunță la Las Fierbinți?!

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură nimicitoare pentru Pro TV Bobonete și Văncică renunță la Las Fierbinți
Mihai Bobonete

Mihai Bobonete și Adrian Văncică sunt actori care țin capul de afiș în serialul ”Las Fierbinți”. Totuși, această celebritate vine la pachet și cu o oboseală accentuată, iar Adrian Văncică a recunoscut că ”e o oboseală de-ți rupi gleznele”.

“E suficient cât să fie bine. Am făcut și trei spectacole: îl faci pe primul, ai emoții, iese bine, al doilea e așezat, la al treilea deja vrei să «scapi», e o concentrare mai mare. Trebuie să-ți dozezi energia, altfel și astea sunt puse pe final de an când vii după multe episoade jucate, după multe nopți nedormite, după multe spectacole, după mulți kilometri făcuți în deplasare, e o oboseală care îți rupe gleznele”, a mărturisit Adrian Văncică (”Celentano” din ”Las Fierbinți”).

Bineînțeles că, în astfel de condiții, fanii serialului ”Las Fierbinți” se întreabă dacă nu cumva Bobonete și Văncică ar putea să renunțe la serialul de la Pro TV, în scurt timp, cu atât mai mult cu cât aceștia au în agenda personală și spectacolele de stand-up comedy. Pe care, cel puțin în ultima vreme, le-au trecut în plan secund.

Adauga un comentariu