Cancan ultimă oră

Lovitură pentru Diana Șoșoacă! Denise Rifai nu a mai difuzat emisiunea în care a fost prezentă senatoarea

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură pentru Diana Șoșoacă Denise Rifai nu a mai difuzat emisiunea în care a fost prezentă senatoarea
Reprezentanții postului Kanal D au înlocuit emisiunea în care era invitată Diana Șoșoacă cu o reluare în care cea care răspunde întrebărilor lui Denise Rifai era Andreea Mantea

În cursul săptămânii trecute, postul de televiziune Kanal D anunța cu surle și trâmbițe emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ei bine, în ediția programată pe 27 februarie 2022 de la 22:30,  invitata moderatoarei Denise Rifai trebuia să fie una dintre cele mai controversate personaje ale momentului, senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă.

Ieri seară, fanii emisiunii au avut parte de o surpriză! În locul emisiunii anunțate, pe postul de televiziune a fost difuzată o altă ediție a show-ului. Reprezentanții postului Kanal D au înlocuit emisiunea în care era invitată senatoarea cu o reluare în care cea care răspunde întrebărilor lui Denise Rifai era Andreea Mantea.

Emisiunea cu Diana Ivanovici Șoșoacă, anulată în ultimul moment

Cu doar câteva ore înainte de difuzarea acestei ediții, se pare că, conducerea postului de televiziune a luat decizia ca emisiunea cu pricina să nu intre pe post. Motivul? Se pare că Diana Ivanovici Șoșoacă s-ar face vinovată pentru acest lucru.

„Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată, după ce azi am fost în Vama Siret și am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează! România în pericol de a intra în război împotriva unei puteri nucleare” a scris Diana Ivanovici Șoșoacă pe contul său oficial de Instagram.

Senatoarea a fost ținta unui val de reacții negative

Senatoarea a fost ținta unui val de reacții negative, chiar pe pagina ei de Facebook. Acest lucru se datorează faptului că Șoșoacă ar fi pus la îndoială atacul Rusiei asupra Ucrainei.

„Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, a scris senatoarea pe Facebook.

În cursul zilei de duminică, Diana Șoșoacă a mers la vama Siret și a făcut un live din mijlocul refugiaților.

Adauga un comentariu