Radio

Lucian Viziru, despre relația cu Catrinel Sandu. “N-a fost ea cuminte…”

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucian Viziru despre relația cu Catrinel Sandu. N-a fost ea cuminte
Lucian Viziru a spus adevarul despre relatia cu Catrinel Sandu

În urmă cu 20 de ani, Lucian Viziru a avut o relație de 5 ani cu Catrinel Sandu. Cei doi s-au despărțit, iar atunci s-a aflat că motivul separării a fost infidelitatea. La vremea respectivă, Catrinel Sandu dădea vina pe Lucian Viziru că a înșelat-o, însă acum el susține că s-a întâmplat tocmai invers.

Lucian Viziru, despre relația cu Catrinel Sandu

Vedeta spunea despre actor că ar fi călcat strâmb cu o prietenă comună.

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat.
Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii’, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță’, potrivit Cancan.

Îndrăgitul artist a locuit timp de 7 ani în Germania, împreună cu familia. Lucian Viziru a dezvăluit cum este viața peste hotare, dar a oferit și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să încerce o astfel de experiență.

„Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă asta-i tot, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai trag câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!’, a mărturisit Lucian Viziru.

Lucian Viziru recunoaște că și-a dorit o aventură cu Simona Gherghe

Lucian Viziru a declarat public că și-ar fi dorit să aibă o relație chiar cu Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa”. Acesta a fost invitat în platouel emisiunii moderate de Cătălin Măruță și a făcut declarații picante.

„Cătălin Măruță: Cu ce femei din showbiz-ul românesc ai fi vrut să ai o aventură, dar nu ai avut curaj să le propui asta?

Lucian Viziru: Cum o chema pe fata aia care prezenta emisiune, cu care m-am certat eu? Simona Gherghe.

Asta ca să mă și împac cu ea, cu ocazia asta.

Cătălin Măruță: Acum numai, lasă, nu o mai tot scălda așa!”, a fost discuția celor doi din platou.

Cine este Lucian Viziru

Lucian Gheorghe Petre Viziru (n. 20 decembrie 1976, București) este un actor și cântăreț român, fratele actorului Augustin Viziru.

A fost solist în trupa Gaz pe foc. În 2011 înființează trupa „DarkTown” pentru care semnează muzica și versurile, fiind și solistul trupei.

El este nepotul fostului tenismen Gheorghe Viziru. Căsătorit din 2010, cu Ema Daniela, cu care are și un copil, Mihai – Adrian. Din 2013 Lucian Viziru locuiește în Germania unde este antrenor de tenis.

Adauga un comentariu