Actualitate

Ludovic Orban, băgat în ședință. Ce partid îi provoacă frisoane lui Klaus Iohannis

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban băgat în ședință. Ce partid îi provoacă frisoane lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban a ajuns astăzi din nou la sediul PNL, cu toate că este duminică. Orban va avea întâlniri cu cei responsabili de campania PNL. Vin lideri ai partidului și reprezentanți ai societății civile. Orban și-a propus să termine programul de guvernare astăzi. El  intenționează să-l depună la finalul săptămânii în Parlament.

Ieri, tot la sediul PNL, a avut loc o altă ședință de peste trei ore la care a participat și președintele Klaus Iohannis. Negoicerile cu partidele pentru trecerea Guvernului Orban nu au decurs grozav. Există îngrijorări semnalate de Klaus Iohannis în ședința de ieri cu privire la vot. Dar și despre cum se va comporta USR. Iohannis nu a înțeles ce dorește exact USR. Acesta speră să voteze Guvernul având în vedere că au existat chestiuni commune pe mai multe teme între cele două partide, mai informează sursa citată.

Cei din PNL sunt optimiști cu privire la trecerea Guvernului. Iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, Orban este convins că va fi desemnat din nou de Iohannis iar de această dată va trece de Parlament. În caz contrar liberalii ar îmbrățișa și varianta alegerilor anticipate.

Adauga un comentariu