Actualitate

Ludovic Orban dă afară din bugetari

Publicat: 08 nov. 2019

Urmează restructurări în sectorul public. Anunţul a fost făcut de premierul Ludovic Orban, după o întâlnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la care a participat şi ministrul de finanţe.

S-a discutat chiar despre o posibilă îngheţare a salariilor, soluţie avansată în această dimineaţă de Mugur Isărescu.

În ultimele zile, premierul şi ministrul de Finanţe, au lansat avertismente îngrijorătoare în legătură cu banii românilor.

„Nu mai sunt bani de salarii în multe domenii”, spun aceştia. Şi Mugur Isărescu a declarat , în această dimineaţă , că îngheţarea salariilor ar fi o soluţie.

Comentarii
 • Domnilor actuali și foști guvernanți, ieșiți va rog in presă si spuneți oamenilor următoarele chestiuni:
  1. Cat costă anual statul român cheltuielile privind războaiele externe ale NATO la care participăm si ce cheltuielile au fost până acum de la intrarea in NATO.
  2. Cati bani costă anual inzestrarea militară conform cerintelor NATO si SUA.
  3. Cati bani se plătesc de la statul român anual prin asigurarea la toți elevii, studenții, masteranzii si doctoranzii din Republica Moldova care în România au asigurat învățământul gratuit, masă gratuită, cazarea gratuită și toți au burse de merit indiferent dacă sunt corigenți sau repetenti.
  4. Ce costuri presupun anual deplasările misiunilor diplomatice și care este scopul acestora (In interesul statului si privat).
  5. Ce costuri de deplasare presupun anual deplasările în țară și străinătate in concedii a celor care conduc țara, ce implicații financiare sunt cu toate mijloacele de transport, pază, cazare, masă și de unde exact sunt acesti bani.
  6. Ce costuri presupun centrele de staționare a imigranților (spre exemplu Centrul de la Galați).
  7. Ce pensii speciale si cat costă statul român anual anumite categorii sociale (spre ex. cum ar fi foști șefi de agenții guvernamentale, diplomați, etc).
  8. Ce costuri presupun anual cabinetele parlamentare, deplasările parlamentarilor, costuri de cazare, etc.
  9. Ce costuri presupun anual subvențiile statului, cui se dau aceste subvenții si care este scopul statului.
  10. Ce costuri presupun anual ajutoarele sociale ., etc, etc, iar exemplele pot continua.
  Nu mai mințiți si umiliți oamenii!

Adauga un comentariu