Actualitate

Ludovic Orban, declarații de presă. Anunțuri de ultimă oră – Live Video

Publicat: 06 mai 2020

Premierul Ludovic Orban susține de la ora 18.00 o declarație de presă. Cu o întârziere de o oră și jumătate, Ludovic Orban a început declarațiile.

”Ca și în alte decizii luate de actuala CCR în perioada lui Dragnea, și decizia asta arată că actuala CCR este de partea celor care încalcă legea, celor care încalcă regulile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respectat reglementările, regulile impuse în perioada stării de urgență. Prin această decizie, Guvernul, autoritățile, sunt împiedicate să apere sănătate românilor. Se poate ajunge la situația în care autoritățile să nu mai poată da nicio amendă. E o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și se situează pe linia deciziilor luate în favoarea minorității care încalcă legea.”, a spus Ludovic Orban.

„Timpul va dovedi cine are dreptate. Noi suntem preocupati de combaterea răspândirii virusului, de apararea vieții românilor, de implementare graduală a măsurilor de relaxare.”, a adăugat acesta.

„Se va continua plata șomajului tehnic până la 1 iunie. După această dată, șomajul va fi acordat doar pentru domeniile economice în care va continua să existe restricții. Se vor implementa măsuri active pentru readucerea în activitate a angajaților”, confirmă premierul.
Adauga un comentariu