National

Ludovic Orban, deranjat după negocierile cu USR: Nu poți să condiționezi PNL!

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban deranjat după negocierile cu USR Nu poți să condiționezi PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat astăzi după consultările cu liderii USR că impunerea unor condiții de liderii Uniunii reprezintă ”o poziție nerezonabilă”.

”Nu poți să condiționezi PNL de lucruri pe care nu le poate oferi PNL”, a spus Orban.

”Din punctul meu de vedere mi s-a părut că ne-am înțeles. Am stabilit doar că vom avea o a doua întâlnire. Cel mai probabil în cursul zilei de marți”, a declarat Ludovic Orban după consultările cu liderii USR.

El a catalogat impunerea unor condiții ca reprezentând ”o poziție nerezonabilă”.

”Am văzut o declarație anterioară în care într-un fel condiționau susținerea inverstirii guvernului de reușita acestor proiecte. Aici vă spun sincer că nu cred că asta va fi poziția lor pentru că este o poziție nerezonabilă. Nu poți cere PNL decât ceea ce poate da PNL. Să susțină proiectele, noi oricum le susținem, unele sunt proiectele noastre. Nu poți să condiționezi PNL de lucruri pe care nu le poate oferi PNL. Noi nu putem decât să facem ce am făcut până acum, să susținem anumite puncte de vedere”, a adăugat premierul desemnat.

Dan Barna a declarat că o decizie în privința susținerii guvernului Orban va fi luată în urma unei noi runde de negocieri.

Adauga un comentariu