Actualitate

Ludovic Orban, despre impunerea unor noi restricții în România

Publicat: 04 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban despre impunerea unor noi restricții în România
Ludovic Orban

Noi restricţii în România? Ludovic Orban, premierul României a declarat că dacă nunarul de cazuri de infectare cu coronavirus va creşte, atunci sunt necesare noi restricţii.

Premierul spune că Executivul nu vreau impunerea de noi restricţii. În acest context, Orban îi îndeamnă pe români la respectarea reguluilor existente.

Noi restricţii în România? Ludovic Orban a făcut anunţul

„Apelul meu este în continuare acelaşi – nu ignoraţi pericolul, cu cât numărul celor care nu respectă regulile este mai mare, cu atât riscul de transmitere a virusului este mai mare, cu cât creşte numărul de persoane infectate zilnic, cu atât riscul de apariţie a unor noi restricţii creşte. Noi nu ne dorim să impunem noi restricţii, obiectivul nostru a fost acela de a asigura funcţionarea în condiţii cât mai aproape de condiţiile normale în special activităţile economice, iar acest lucru se vede în modul în care evoluează economia.

Pe de altă parte, menţinerea acestei normalităţi depinde în cel mai înalt grad de măsură în care oamenii se conformează măsurilor de protecţie sanitară”, a declarat Ludovic Orban.

Adauga un comentariu