National

Ludovic Orban, despre relaxarea măsurilor: „Ridicare de restricţii trebuie însoţită de un set de reguli”

Publicat: 04 mai 2020
Premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a menționat în timpul conferinței de presă, susținută astăzi la Palatul Victoria, că după 15 mai,  relaxarea a măsurilor de prevenție în pandemia de COVID-19 se va face treptat, impunându-se un set de reguli.

„Ne propunem că după data de 15 mai, în mod gradual, să eliminăm restricţiile, sigur, având la bază un singur critereiu, riscul epidemiologic. Evaluarea este făcută de specialişti, de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi ea va sta la baza deciziilor. Orice ridicare de restricţii trebuie însoţită de un set de reguli care vor fi elaborate de INSP şi ceilalţi parteneri. Vom impune un set de reguli în ce priveşte transportul în comun, activitatea în birouri”, a mai declarat Ludovic Orban.

Comentarii
  • Va rămâne un draft făcut de niște specialiști care nu va fi luat în seamă. Dar, dar va fi scos pe ”piață” la un anume timp și va fi folosit de ticaloși, vezi cazul dr. Străinu-Cercel, pentru îndepartarea unui/unor specialist/specialiști. Așa că Șică Mandolină… Mă, luati-i careva instrumentul și licoarea poate, poate… Nu, a. Vă e frică. Rupeti-i curzile când doarme. Ce ? Nu doarme. Asta e. Să-ți folosiți ca șampon. O sară bună, fișiori !

Adauga un comentariu