Actualitate

Ludovic Orban i-a făcut o propunere unui culturist, însă a fost refuzat

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban i-a făcut o propunere unui culturist însă a fost refuzat

Gabriel Toncean a fost nominalizat pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului în viitorul Guvern Orban. Însă, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, a declinat oferta lui Ludovic Orban. De altfel, Toncean este consilierul în domeniul sportiv al lui Orban.
Într-o postare pe Facebook, Toncean își explică alegerea.

”Motivele acestei decizii țin de asumarea unor responsabilități și de respectarea încrederii echipei mele. În urmă cu o lună am semnat contractul de organizare a Campionatului Mondial 2020. Acesta se va desfășura în România. Este un eveniment major pentru sportul românesc în general și pentru Federația pe care o conduc în particular. Un demers pe care trebuie să îl duc la îndeplinire cu brio. Fiind vorba despre un proiect complex și deosebit de important, spiritul de echipă primează în detrimentul egoismului personal.

Prin urmare trebuie să fiu corect față de cei care au atâta încredere în mine. Sunt o persoană activă, implicată în foarte multe proiecte (sociale, sportive, profesionale), dar acceptarea unei astfel de poziții va necesita atenția mea nemijlocită, pentru că sunt omul care duce tot ceea ce începe la bun sfârșit. (…)

În același context, sunt sigur și cunosc persoane foarte capabile, care pot prelua frâiele sportului românesc și să îl ducă acolo unde trebuie. Vreau să îi mulțumesc în mod special președintelui Ludovic Orban și colegilor care s-au gândit la mine. (…)”, a scris Tocean.

Adauga un comentariu