Actualitate

Ludovic Orban, declarație halucinantă la adresa românilor: „La noi e cu mocangeală”

Publicat: 10 dec. 2019

Premierul Ludovic Orban consideră că Romania este o tara a iubitorilor de „mocangeală”. Acesta a declarat la o întâlnire cu mai mulți antreprenori că „la noi e cu mocangeală”, făcând direct referire la cetățenii români. Acesta continuă să atace pe toate planurile românii. Tot astăzi a s-a discutat despre mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani.

”Sunt domenii de activitate în care angajații ar trebui să decidă ei dacă se pensionează. Să se mărească vârsta de pensionare, de la 65 la 70 de ani. În medicină sau educație de exemplu. Să decidă ei, adică să nu vină cu sistemul ăsta să fie la mila unui director de școală să li se prelungească sau nu pe un an de zile dreptul de a profesa”, a declarat premierul Orban.loading...

Comentarii
  • Sunt unii români, care, din cauza traiului ,,bun” și ,,fără griji scos din noroaie…”, deja la 70 de ani arată ca la 90 de ani, și abia dacă se mai pot duce la toaletă. Unde mai ai tu pretenții ca românii să muncească până la 70 ??? după mintea voastră… da, ar trebui ca românii să muncească până le câtă cucuveaua, ca să aducă bani la buget să trăiți voi bine trântorii de carieră. Dar dumneata te-ai da pe mâna unui medic de 70-75 de ani ??? e posibil ca acel medic, pentru durere de cap să-ți dea laxativ. Ce dracu ??? chiar nu gândiți deloc ??? iar cadrele didactice în vârstă… s-a văzut la tv de ce sunt în stare cu copiii: înjurături, jicniri, limbaj de țață de țară, pălmuiri etc. Sunt învățați ca pe timpul comunismului, precum, educația se face cu pocneală. Nu e o idee bună.

  • parea ca sunteti mai destepti inainte de a intra la butoane dar, sunteti la fel de imbicsiti toti .se aplica zicala : tiganul cind se vede imparat omoara intii pe tatasu si pe masa .

Adauga un comentariu