Actualitate

Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: „Este o zi sacră de bucurie și de mândrie”

Publicat: 01 dec. 2021
Ludovic Orban, președintele PNL, într-o sală de conferințe
Ludovic Orban a lăsat politica deoparte și a transmis un mesaj românilor

După mesajele cu conotații politice sau sanitare din partea primilor oameni în stat, fostul președinte al PNL Ludovic Orban lasă politica în afara mesajului de Ziua Națională și face apel la speranța într-un viitor mai bun.

„La Mulți Ani tuturor românilor, din țară și de pretutindeni!

1 Decembrie, ziua Proclamației de la Alba Iulia din 1918, este simbolul sacrificiilor și eforturilor pe care generații de români le-au făcut pentru Unire, acel ideal care se născuse demult în mințile patrioților ca un drept și ca singura cale posibilă pentru afirmarea națiunii noastre moderne. Este o zi sacră de bucurie și de mândrie, în care sărbătorim ceea ce ne unește ca națiune și ca popor, lăsând deoparte disputele și diferendele de orice fel.

În această zi, în care românii și-au revendicat destinul, răzbind momente dintre cele mai dificile pe care istoria ni le-a așezat în față, îi îndemn pe toți să păstreze speranța într-un viitor mai bun, construit prin lupta neîncetată pentru democrație, pentru libertate și prosperitate. În această zi frumoasă de iarnă, cu inima caldă urăm României mulți ani fericiți! La mulți ani națiunii române! La mulți ani, România!”, transmite Ludovic Orban.

Comentarii
  • La multi ani, romanii mei, pe oriunde va aflati!
    Fiti aprigi, ca niste lei, si nu stati ingenunchiati!
    Multi vor sa ne umileasca speculand greseli marunte,
    Dar natia romaneasca e datoare sa le-nfrunte!!!

Adauga un comentariu