Local

Ludovic Orban: „Mihai Chirica nu mai are legătură cu PSD de trei ani“

Publicat: 20 feb. 2020

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat astăzi că primarul Iașului Miahi Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD de trei ani. Mai mult, edilul Iașului poziționat împotriva PSD și a Ordonanței 13.

„Domnul Chirica, din momentul în care Guvernul PSD a adoptat OUG 13, a devenit opozantul lui Dragnea şi al PSD-ului. Guvernul PSD, când a făcut şedinţa de Guvern comună cu Guvernul Rep. Moldova, nu a făcut-o la Iaşi, ci la Piatra Neamţ, numai să îl pedepsească pe Mihai Chirica pentru faptul că a protestat public împotriva OUG 13. Domnul Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD, de trei ani. Propunerile pentru funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean le formulează organizațiile jduețene. Ele sunt validate de Biroul Politic Național. Toate organizațiile obligațiile să stabilească propunerile până la data 1 martie. Până pe 7 martie se validează propunerile, a spus Ludovic Orban.

Comentarii
  • Parerea mea este ca va fi lucrat si de PSD-istii din primarie dar si de cei din PNL care ii vor pune bete-n roate asa ca Chirica va avea o campanie destul de agitata si de imprevizibila.
    S-a mai vazut in politica ”Bahluiana” cum si-au lucrat proprii candidati in alegeri si dam un exemplu cum la lucrat Nichita pe Tompea la alegerile parlamentare in circumscriptia unde a candidat cel din urma.
    Cred ca ar fi luat Chirica un procent mai mare daca ar fi candidat, pentru primarie, ca independent.
    Asteptam alegerile sa ne confirme certitudinile.

Adauga un comentariu