Cancan

Luiza Melencu: “Alexandra este cu mine!” Dialogul care schimbă tot ce ştiai în cazul Caracal

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luiza Melencu Alexandra este cu mine Dialogul care schimbă tot ce ştiai în cazul Caracal

Apar noi informaţii în cazul ”Caracal”, iar ipoteză conform căreia Luiza Melencu şi Alexandra Macesanu sunt în viaţă este din ce în ce mai vehiculata.

La nivel oficial, cele două tinere nu au fost declarate decedate, iar familiile lor spera că Gheorghe Dinca a minţit în fata anchetatorilor. Acesta a declarat că le-a ucis pe cele două fete, incinerându-le, ulterior, însă – cel puţin deocamdată – misterul persista.

O martoră cu identitate protejată a declarat, la România TV, că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Vă reamintim că patroana unui local din Napoli a declarat, la rândul ei, că a recunoscut-o pe Alexandra Macesanu după ce aceasta a intrat în barul ei. Luiza Melencu ar fi fost văzută în localitatea Scauri, în apropiere de Napoli.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă.

Şi ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Şi ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge ca a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înţeles.

Şi că: Pe noi cine ne-a scos din ţară..” şi a zis: Fii-sa!” Unde aţi văzut-o pe Luiza? Am ieşit de la muncă, lucrez într-un magazin şi am pauză. În Scauri. Este, să spunem aşa, un mic orăşel între Napoli şi Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că şi-a dat seama că sunt românca. Nu înţeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia.

DIICOT a cerut SUA sprijinul FBI pentru analizele privind ADN-ul Luizei Melencu

Surse judiciare au precizat, pentru mediafax.ro, că procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor din SUA sprijinul specialiştilor FBI în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei.

Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiţiei. Procurorii DIICOT au găsit, în dată de 5 august, un sac cu oase şi cenuşa în pădurea în care a indicat Gheorghe Dinca faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Adauga un comentariu