Cancan

Luiza Melencu trăiește! Au apărut imagini noi cu ea, în viață

Publicat: 08 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luiza Melencu este dispărută de mai multe luni, iar anchetatorii nu au reușit să descopere indici care să confirme declarațiile lui Gheorghe Dincă. ”Monstrul din Caracal” a spus, în fața celor care îl anchetează, că a ucis-o și pe Luiza, nu numai pe Alexandra Măceșanu. Familia Luizei speră că fata este încă în viață.

Au apărut, în mediul online, noi imagini cu Luiza Melencu. Toți cei care au cunoscut-o trăiesc, în fiecare zi, cu speranța că Gheorghe Dincă a mințit și a încercat să îi pună pe o pistă falsă pe anchetatori. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a afirmat – în repetate rânduri – că trebuie luată în considerare ipoteza conform căreia cele două fete au fost ”plasate” unei rețele de trafic de persoane, Gheorghe Dincă nefiind decât un ”pion” și nu un ”lup singuratic”, așa cum s-a vehiculat de la bun început.

”Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza!

O martoră cu identitate protejată a declarat, la România TV, că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Vă reamintim că patroana unui local din Napoli a declarat, la rândul ei, că a recunoscut-o pe Alexandra Măceșanu după ce aceasta a intrat în barul ei. Luiza Melencu ar fi fost văzută în localitatea Scauri, în apropiere de Napoli.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia.

Adauga un comentariu