International

Lumea muzicii este îndoliată! A murit o adevărată legendă

Publicat: 25 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lumea muzicii este îndoliată A murit o adevărată legendă
Lumea muzicii este îndoliată. Un nume mare al acestui domeniu a plecat dintre noi, după o viață grea, plină de suferință din cauza bolii. Piesele ei au fost cunoscute de către toată lumea, însă de 10 ani s-a retras din activitate

Lumea muzicii este îndoliată. Un nume mare al acestui domeniu a plecat dintre noi, după o viață grea, plină de suferință din cauza bolii. Piesele ei au fost cunoscute de către toată lumea, însă de 10 ani s-a retras din activitate.

Este vorba despre cântăreaţa italiană Milva, interpreta unor cunoscute şlagăre ale anilor 1960-1970.

Doliu în lumea muzicii

Toți italienii o plâng pe Milva, una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale vremurilor. Artista cunoscută în toată europa a murit la vârsta de 81 de ani vineri, la Milano. Anunțul morții a fost făcut de către fiica sa, pentru presa italiană.

Milva era cunoscută și sub numele de ”La Rossa” datorită părului său roşcat. Fanii au transmis deja mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată și și-au exprimat regretele prin diferite postări în mediul online. Și ministrul italian al Culturii și-a transmis gândurile bune față de marea artistă.

”Milva a fost una dintre cele mai importante interprete ale cântecului italian”, a spus sâmbătă ministrul italian al Culturii, Dario Franceschini.

Artista s-a născut în 1939, în Italia. nu a avut deloc o situație financiară bună, pentru că mama sa era croitoreasă, iar tatăl pescar. Artista și-a câștigat singură existența încă de mică și și-a ajutat familia cu orice a putut.

A fost o artistă completă, care se plia perfect pe orice gen muzical. A înregistrat zeci de albume, a vândut milioane de discuri şi a susţinut concerte, la care oamenii au observat cu ușurință trecerea la stilul pop la cel clasic.

Artista s-a retras din activitate în anul 2010. Ea a explicat atunci că are anumite probleme de sănătate care o împiedică să mai cânte și să își încânte fanii, după ani întregi în care a făcut spectacol pe cele mai importante scene ale lumii. În paralel cu muzica, ea a cochetat și cu actoria și televiziunea, fiind moderatoarea mai multor show-uri televizate.

Adauga un comentariu