Actualitate

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în această seară la Aeroportul Iași – UPDATE, VIDEO

Publicat: 23 apr. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în această seară la Aeroportul Iași - UPDATE VIDEO
În această seară, în jurul orei 20.00, la Aeroportul Internaţional din Iaşi, Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, şi Înaltpreasfinţitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei, vor primi Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim

În această seară, în jurul orei 20.00, la Aeroportul Internaţional din Iaşi, Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, şi Înaltpreasfinţitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei, vor primi Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Iaşilor vor prelua lumina de la cei din cadrul Patriarhiei Române. Sfânta Lumină va fi oferită apoi doar delegaţilor protopopiatelor şi parohiilor, credincioşii urmând apoi a o primi la Slujba de Înviere.

„Precizăm că este prima dată când fraţii noştri de peste Prut vin la Iaşi pentru a primi Lumina Sfântă adusă de o delegaţie a Patriarhiei Române din Ţara Sfântă. Aceasta va fi transmisă apoi, pe cale terestră, în întreaga Mitropolie a Basarabiei”, au transmis reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
La eveniment vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai conducerii Aeroportului Internaţional din Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu