Actualitate

Lupu Rednic, soțul Corneliei, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lupu Rednic soțul Corneliei accident cu bolidul de lux Cum se simte artistul
Artistul popular Lupu Rednic și-a distrus bolidul de lux după ce a încercat să evite o coliziune cu un alt autoturism

Artistul popular Lupu Rednic a fost implicat ieri într-un accident rutier într-o zonă centrală a Capitalei, mașina sa suferind pagube importante. Din fericire, interpretul popular, care se afla singur în mașină, nu a suferit răni grave, ci doar câteva zgârieturi la mâini. Însă mașina soților Cornelia și Lupu Rednic a suferit pagube importante în partea frontală, declanșându-se și airbagurile.

Cornelia și Lupu Rednic s-au cunoscut cu foarte mulți ani în urmă și sunt căsătoriți de 30 de ani! Cei doi artiști populari formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. În plus, Cornelia și Lupu fac echipă și acasă, dar și pe scenă. Din păcate însă, cei doi nu au copii, ei povestind la un moment dat că au ales să se axeze pe carieră.

Lupu Rednic, accident cu bolidul de lux

Soțul artistei Cornelia, îndrăgitul interpret Lupu Rednic, au fost implicat într-un eveniment rutier care a avut loc în Capitală. Joi, 23 iunie, artistul de muzică populară a trecut printr-o experiență înspăimântătoare, când mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp de iluminat. Bolidul său de 100.000 de euro a suferit pagube însemnate la impact. Cu toate acestea, Lupu Rednic a scăpat cu doar câteva zgârieturi, iar imediat după groaznica pățanie și-a sunat soția. La aflarea veștii, Cornelia Rednic a venit într-un suflet la locul accidentului pentru a se asigura că partenerul ei este bine.

De asemenea, Lupu Rednic a anunțat și Poliția Rutieră, care a trimis un echipaj pentru a constata cele petrecute. În plus, artistul a dat și câteva declarații, povestind cum s-a întâmplat întregul incident.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri! După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a povestit Lupu Rednic.

Cornelia și Lupu Rednic, 30 de ani de căsnicie

Artiștii Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit anul acesta 30 de ani de la căsătorie. Cei doi nu fac echipă bună doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România și au parte de toată admirația publicului. Atunci când și-au unit destinele, Cornelia avea 17 ani, iar Lupu – 23 de ani.

„Secretul căsniciei? Nu cred că există un secret decât că trebuie să-l tolerezi pe celălalt, să îl respecți, să fi om! Într-o prietenie nu e la fel? Și în prietenie este ca într-o căsnicie. Mai pot fi prieteni doi oameni dacă nu se tolerează între ei? Trebuie să-l accepți pe celălalt așa cum este altfel nu faci treabă”, spunea Cornelia Rednic în urmă cu ceva timp.

Multă vreme au fost întrebați de ce nu fac un copil, iar cei doi artiști au răspuns sincer că sunt plecați foarte mult timp, din pricina job-ului, și că nu vor să facă un copil cu gândul de a-l avea la bătrânețe.

Adauga un comentariu