Culinar

Macrou marinat – Reteta de marinare a pestelui in numai 2 ore!

Publicat: 06 nov. 2019

Macrou marinat in doar 2 ore – Foarte fin, nu-l gasesti la niciun magazin

Ingrediente:

  • 1 macrou
    1 l de apa
    5 linguri de sare
    6-8 boabe de piper
    1 ceapa
    5 boabe de ienibahar
    3-4 frunze de dafin

Mod de preparare:

Dezghetati si curatati macroul pe exterior si interior, taiati capul, iar fileul taiati-l in felii de marime medie. Pentru a pregati marinada, fierbeti apa intr-o cratita, adaugati sarea, ceapa curatata, boabele de ienibahar, piper negru si frunzele de dafin.

Fierbeti condimentele timp de 10 minute, inchideti focul si lasati marinada sa se raceasca. Puneti bucatile de peste in marinada racita, acoperiti cu un capac si lasati-l pentru 2 ore. Dupa 2 ore, scoateti pestele din marinada si serviti. Daca veti lasa pestele mai mult de 2 ore, acesta va fi prea sarat / marinat…
Daca nu intentionati sa il serviti imediat, il puteti pastra la frigider intr-un recipient de sticla timp de 3 zile…



loading...

Adauga un comentariu