BZI LIVE

LIVE VIDEO – Mădălina Grosu, medic rezident psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, discută despre depresiile adolescenților la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălina Grosu, medic psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași

Mădălina Grosu, medic rezident psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, discută despre depresiile adolescenților. Cum suferă tinerii care nu au putere financiară să meargă într-o vacanță? Cum sunt afectați copiii din mediul rural atunci când părinții îi pun la munca agricolă pe perioada vacanţei de vară?

Dacă greșesc părinții atunci când îi responsabilizează pe frații sau surorile mai mari să aibă grijă de frații mai mici? Dar și alte subiecte de interes în emisiunea de sănătate BZI LIVE, 14 iulie 2022, moderată de Irina Zaharia, a cărei invitata este Mădălina Grosu, medic rezident psihiatru în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu