Bursa Barfelor

Madama care își arată colții! Se vede treaba că se apropie de ciolan!

Publicat: 30 nov. 2020

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de astăzi, cu una nouă despre eterna madamă a pulitichiei de Bahlui, cunoscută drept Closet Pipirău. Madama care pare că se pricepe a tăti celea, de la Sănătate și Guvid-19, la învățământ și mafia permiselor, dă în stânga și-n dreapta, pe unde poate, și-și scoate colții, încercând să convingă ieșenii să o voteze, pentru a mai roade un ciolan gras pentru următorii anișori.

Mai nou, madama a postat pe feisbuci o părere cu privire la nește percheziții făcute recent la Suceava. Numai că Pipirău a cam dat-o cu mucii în fasole, susținând că o mafie a permiselor nu ar fi fost posibilă fără o mafie politică: ce pare să fi „uitat” Closet e că, în ultimii ani, și mneaei a făcut parte din clasa pulitică din țărișoara asta, iar, în afară de dat din gură și de făcut live-uri, madama nu pare să fi adus ceva plus-valoare… Sigur, Closet speră ca ieșenii să pună botul la vrăjeala ei ieftină, ca să se poată da în spectacol și în următorii anișori, încasând o leafă frumoasă de la stat!

 

 

Comentarii
  • pentru mine un mare semn de intrebare , de ce a renuntat aceasta domnisoara ( ? ) la viata frumoasa si plina de belsug din America ca s a se balacareasca in parlamentul Romaniei ? Oare nu pute ? La fel ca marea majoritate a parlamentarilor si membrilor USR ,toti au trecut prin strainataturi si racolati de ,,agenturi ” , propovandui binele tuturor , partid fara doctrina dar cu un singur scop dezbinarea nationala si destramarea Romaniei .

  • Exista in Iasi un sait ,,grup ” ,,Esti din Iasi …” care reprezinta aceasta formatiune USR (nu-i pot spune partid , ) si dac ai curajul s a l e dai peste bot urgent sar gugumetii si-ti blocheaza (cenzureaza ) postarea .Cine este acelIulian Nica ? si ce grad are ?

Adauga un comentariu