Cancan ultimă oră

Madonna, apariție incendiară pe o rețea de socializare! Iată cum arată vedeta la 62 de ani

Publicat: 04 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mai multe fotografii a urcat Madonna pe rețelele de socializare, dar una dintre ele a fost, de-a dreptul, incendiară. Vedeta de 62 de ani este aproape goală, iar peste 15 milioane de urmăritori ai ei pe Instagram au rămas mască.

Celebra cântăreață este îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă neagră, cu ciorapi peste genunchi, multe coliere la gât și o șapcă cu cozoroc. În alte fotografii, ea nu s-a sfiit să renunțe la sutien, pozându-se frontal la bustul gol și acoperindu-și zonele intime cu cosițele-i blonde. Iar Madonna are nu mai puțin de 15,8 milioane de urmăritori pe Instagram.

Medicul Adina Alberts a dat verdictul: ”e injectată!”

Are Madonna operații estetice? Medicul Adina Alberts avea să analizeze imaginea artistei într-o rubrică pentru revista VIVA. Specialistul a analizat intervențiile estetice ale divei, categorisindu-le în sectoare de ”așa da” sau ”așa nu”. Madonna are injectat botox aproape în toate zonele feței.

Iată ce a spus medicul estetician Adina Alberts:

„Sunt multe lucruri pe care le apreciez la ea. Are o vivacitate și, mă rog, o prezență scenică de atâția zeci de ani. Am văzut-o și la concert, când a venit în România. Sunt multe lucruri pozitive, dar avem și câteva semne de întrebare sau lucruri care sunt puțin mai nelalocul lor. Ne uităm acum la chip. El are două fețe; pe chipul ei se văd două vârste. Zone de mijloc a feței arată de vreo 40 de ani, zona buzelor și sub buze, bărbie, arată de 50 și ceva de ani, iar fruntea arată de 35, iar ochii arată de 50 și ceva de ani. Deci sunt mai multe, nu doar două.

Fruntea este intens injectată cu toxină botulinică. Nu avem aspectul de frunte injectată. Este corect făcută, probabil cu consecvență la fiecare șase luni. Rezultatele sunt bune, doar că este o zonă care contrastează cu regiunea de mai jos, anume ochii, unde se văd multe riduri, pielea subțiată și lăsată. Este o zonă care ar avea nevoie de corecție. Nu înțeleg de ce nu a apelat la ajutor. I-ar trebui blefaroplastie, iar cicatricile sunt fine, se ascund ușor. Pomeții au silicon.”

Adauga un comentariu