Magazin

Magazin autoapărare în Bucureşti – de ce să comanzi arme de vânătoare?

Publicat: 30 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magazin autoapărare în Bucureşti  de ce să comanzi arme de vânătoare
Magazin autoapărare în Bucureşti – de ce să comanzi arme de vânătoare

Indiferent dacă vă aflați într-un oraș mare sau un unul mic, este din nefericire siguranța tuturor nu poate fi garantată astăzi, în special în cazul femeilor. De aceea, sunt tot mai accesibilă obiectele de autoapărare în diferite magazine de pe teritoriul țării.

Evenimentele recente din întreaga lume au adus subiectul gadgeturilor personale de autoapărare pentru un interes pentru mulți dintre noi. Multe persoane par să se teamă încredere sau s-ar putea simți chiar inconfortabil atunci  când vine vorba de subiectul violenței, care este pus în evidență în mod regulat de către mass-media. O modalitate bună de a descrie acest segment de indivizi ar fi – cititorii sau observatorii (cei înconjurați de multe ecrane, ziare și reviste).

Astfel, mulți dintre noi ar putea avea impresia că echipamentul și instrumentele sunt răspunsul.

Desigur, instrumentele pot veni la îndemână în diferite tipuri de conflicte violente, dar totul depinde de momentul, posibilitățile, natura problemei și instrumentul în sine. Principalul lucru este mentalitatea, abilitățile tehnice și mentale de a acționa într-o perioadă foarte scurtă. În cele mai multe cazuri, instrumentul este doar un factor secundar. Pentru a le dobândi, trebuie să te antrenezi și să te pregătești.

Arsenalul de gadgeturi de autoapărare pe care le putem cumpăra din aproape orice magazin autoapărare în București și folosi cu ușurință, depinde în principal de lege și de disponibilitatea lor. Unele țări permit instrumente pentru autoapărare, cum ar fi spray-uri cu piper și arme de cascador, iar altele nu.

Spray-ul cu piper – Acest tip de dispozitiv de autoapărare au mai multe forme precum gazele și gelurile. Aici ne referim la modelele care pulverizează un gaz care creează o senzație de arsură și iritare la ochi, nas și gură. Formată inițial ca un mic recipient similar cu cele utilizate pentru deodorante. Mai târziu au apărut și alte forme, chiar ca un pistol sau un breloc.

În cele mai multe cazuri, acest lucru este foarte eficient în oprirea atacatorului, însă utilizatorul trebuie să ia anumite măsuri simple:

  • Trebuie să țintească bine.
  • Este eficient pe distanțe relativ scurte.
  • Cu cât este mai lung intervalul și mai concentrat fluxul, cu atât trebuie să fii mai precis.
  • Nu trebuie să vă pulverizați împotriva vântului și nu trebuie să pășiți sau să alergați în norul care tocmai a fost pulverizat.

La fel ca în cazul altor instrumente, dispozitivul trebuie să fie în mâna ta și să fie gata de utilizare dacă dorești să poți răspunde împotriva atacurilor posibile. Ca și în cazul altor dispozitive și mijloace, nu este legal să fie transportate în multe țări.

 

Acest tip de instrument pentru autoapărare precum și multe altele sunt disponibile în magazinul nostru, mai ales în funcție de nevoile clienților și de legile aplicabile în România. Este deosebit de important să fiți pregătit în orice moment din zi și din noapte împotriva atacurilor, însă aceste instrumente nu vă garantează în totalitate posibilitatea de a scpăa dintr-o astfel de situație fără vreun fel de pregătire fizică.

Material realizat impreuna cu Digital Metrics – Agentie Marketing Online

 

Adauga un comentariu