Celebritati

Magda Palimariu nu-si asuma inca noua relatie, dar… Am fotografiat-o pe vedeta PROTV impreuna cu primul iubit dupa divort!

Publicat: 05 iun. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magda Palimariu nu-si asuma inca noua relatie dar Am fotografiat-o pe vedeta PROTV impreuna cu primul iubit dupa divort
6
Dupa ce s-a separat, in septembrie, anul trecut, de sotul ei, Magda Palimariu iubeste din nou, potrivit surselor noastre. CANCAN.RO a intalnit-o pe indragita prezentatoare TV, pentru prima oara dupa divort, alaturi de un barbat.
Magda si barbatul misterios au mers, cu masina vedetei, sa ia masa la un restaurant din Capitala. La volan a fost insotitorul Magdei. Dupa ce au parcat, au coborat din autoturism si s-au indreptat catre local. In tot acest timp, vedeta Pro TV a fost cat se poate de retinuta, dupa cum se observa si din imaginile obtinute de CANCAN. Nu a facut nici un gest tandru care sa o tradeze, de altfel nici el, semn ca nu vor sa isi asume inca relatia. Cel mai probabil, cei doi sunt la inceput si vor sa pastreze discretia, de altfel asa cum a facut vedeta cu toate relatiile pe care le-a avut. 
Prezentatoarea a trait o poveste de dragoste cu un barbat cu care s-a si casatorit, apoi a urmat divortul, petrecut in mare secret si anuntat simplu, pe Facebook, printr-o fraza scurta, la fel cum a fost si mariajul lor, care a durat un an. „Mariajul meu nu a functionat”, scria Magda pe pagina sa de socializare.
Pana sa il cunoasca pe noul iubit, fiind recent divortata, frumoasa prezentatoare a fost cucerita de Bi, partenerul de viata al Dianei Munteanu la acea vreme. Dupa ce au fost plecati cateva zile impreuna, in Bulgaria, la intoarcere a inceput teroarea! Iubita oficiala a lui Bi i-a trimis Magdei in doar cateva zile peste o suta de mesaje, cerandu-i explicatii. Si sute de apeluri telefonice


sursa

Adauga un comentariu