Cancan ultimă oră

Magistrații au hotărât cu cine vor locui cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alexandru Ciucu

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magistrații au hotărât cu cine vor locui cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a primit vestea mult așteptată din partea Instanței. Judecătorii au decis în cazul custodiei celor doi copii ai artistei cu creatorul de modă Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a primit vestea mult așteptată din partea Instanței. Judecătorii au decis în cazul custodiei celor doi copii ai artistei cu creatorul de modă Alexandru Ciucu.

În urmă cu două săptămâni, Alina Sorescu a confirmat divorțul de bărbatul cu care a petrecut 12 ani din viață și tot atunci s-a aflat că Alexandru Ciucu a solicitat ordonanță prezidențială.

Alina Sorescu a făcut anunțul zilei

Pentru că toată lumea i-a fost alături când s-a aflat că trece printr-un divorț, Alina Sorescu a ținut neapărat să aducă mulțumiri tuturor și să le dea fanilor ei vestea cea bună. Instanța a decis în privința custodiei copiilor cuplului Alina Sorescu – Alexandru Ciucu. Cele două fetițe vor locui cu mama lor. După o perioadă de tumult și griji, artista spune că și-a recăpătat liniștea, după ce instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la ea.

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere, a transmis Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram.

Divorț răsunător după 12 ani de căsnicie

Încă din 2021 au apărut zvonuri cu privire la destrămarea relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. La acea vreme nici artista și nici creatorul de modă nu au făcut declarații pe acest subiect, lăsând speculațiile în aer. Anul acesta, însă, s-a confirmat despărțirea printr-o solicitare către instanță din partea soțului Alinei Sorescu. Este vorba despre o ordonanță prezidențială care, potrivit legii, stabilește cum și când își va putea vedea copiii. Practic, creatorul de modă voia ca fetițele să rămână la el până la solicitarea în instanță a procesului de divorț.

Cei doi au împreună două fete în vârstă de 8 respectiv 6 ani. Alina Sorescu a precizat că ea a fost cea care a intentat procesul de divorț și că apoi soțul ei a solicitat ordonanța prezidențială. Ea și-a dorit enorm ca judecătorii să decidă ca cele două fetițe să rămână la domiciliul mamei.

Adauga un comentariu