National

Mai ceva ca în Epoca Medievală. Pentru că a refuzat să îşi ceară scuze în genunchi, i-a fost tăiat gâtul

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mai ceva ca în Epoca Medievală. Pentru că a refuzat să îşi ceară scuze în genunchi i-a fost tăiat gâtul
Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă

Aflaţi într-o dispută, agresorul i-a cerut victimei să îşi ceară scuze în genunchi. Pentru că a refuzat, i-a tăiat gâtul cu un briceag. Protagoniştii acestei scene incredibile sunt doi puşti de 15 ani din Oradea.

Poliţiştii bihoreni l-au reţinut pe agresor.

I-a tăiat gâtul pentru că nu şi-a cerut scuze în genunchi

La astfel de modalităţi de rezolvare de conflictelor s-a ajuns în zilele de azi. Așadar, precizăm că Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunţat, joi, 23 iunie, că a dispus reţinerea unui tânăr de 15 ani după ce l-a tăiat în zona gâtului cu un briceag pe un alt adolescent, de aceeaşi vârstă cu el. Victima a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Conform unui comunicat al Parchetului, victima a fost internată la Spitalul Judeţean şi a fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirugicale. Băiatul va avea acum nevoie de cel puțin 25 de zie de îngrijiri medicale, dacă nu vor interveni complicații.

Precizăm că evenimentul a avut loc miercuri seară, 22 iunie, în jurul orei 20.00, într-un parc din Oradea. Cei doi adolescenți au avut un schimb de replici mai aprins, în timpul cărora inculpatul i-a cerut victimei să îi ceară scuze în genunchi pentru că l-ar fi jignit. De vreme ce băiatul a refuzat și a rămas în picioare, agresorul a pus mâna pe un briceag și l-a tăiat în zona gâtului.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Toate acestea în timp ce agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Și-a înjunghiat fosta soție într-un tribunal din Constanța

Într-o altă ordine de idei, precizăm că oamenii legii au precizat astăzi, 24 iunie, că au dispus reținerea individului care și-a înjunghiat fosta iubită chiar pe holul unui tribunal din Constanța. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta are acum deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală, tulburarea ordinii și portul fără drept a unor obiecte periculoase:

„Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul său folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Așadar, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea mulţi ani în spatele gratiilor. Ce este şi mai ciudat este faptul că incidentul s-a petrecut sub ochii mai multor persoane, într-un loc în care prezența oamenilor legii este una constantă. Bineînțeles că problemele apar în momentul în care România nu are soluții concrete pentru a împiedica astfel de gesturi.

Reamintim că pe holurile unui tribunal din Constanța s-a produs un eveniment reprobabil în cursul zilei de joi, 23 iunie 2022. O femeie a fost înjunghiată de către fostul iubit, chiar de față cu oamenii legii, în timp ce participa la un proces de custodie a copilului pe care îl are cu individul care a ales să reacționeze într-un mod grotesc.

„Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri”, informază Poliția Constanța.

Așadar, dacă adulții recurg la astfel de gesturi, nu mai trebuie să ne mirăm când vedem copii minori ce taie gâtul altora în momente de supărare.

Adauga un comentariu