National

Mai mult de 20 de poliţişti din Capitală sunt trimişi în izolare la domiciliu

Publicat: 01 apr. 2020

Informații de ultim moment despre starea polițiștilor de la Secția 19 din Capitală. În total, nu mai puţin de 25 de polițiști de la Secția 19 din București vor intra în izolare la domiciliu, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu un coleg dintr-o altă structură a Ministerului de Interne, care a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, transmite, miercuri, 1 aprilie, Poliția Capitalei.

Inițial, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, marți, că doar cei trei polițiști care au intrat în contact cu angajatul MAI vor fi izolați.

„Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secției 19 Poliție, medicul unității a dispus ca 25 de polițiști să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliției Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu polițiști de la alte subunități, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncționalitate în activitatea secției de poliție. Asigurăm întreaga comunitate că suntem în măsură să asigurăm un serviciu polițienesc prompt și să răspundem la solicitările cetățenilor”, transmite Poliția Capitalei, miercuri.
Adauga un comentariu