National

Mai multe echipaje ale Serviciului de Acțiuni Speciale au intervenit la o înmormântare la care participau zeci de persoane

Publicat: 07 apr. 2020

Zeci de oameni au luat-o la fugă, în comuna Slătioara din județul Olt, după ce mai multe echipaje ale Serviciului de Acțiuni Speciale au intervenit la o înmormântare. Totul s-a întâmplat, astăzi, în comuna Slătioara din Olt, acolo unde o femeie a fost înmormântată, iar pe ultimul drum a fost condusă de zeci de oameni, în ciuda restricției care prevede faptul că doar opt persoane pot participa. Doar opt persoane au voie să participe la o înmormântare, în România, decizia fiind luată prin ordonanță militară pentru a preveni răspândirea infecției de coronavirus.

Aproximativ 40 de persoane se aflau în curtea unei case din Slătioara, iar acest lucru a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112. Astfel, la fața locului au intervenit, jandarmi, polițiști și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Olt. În momentul în care au văzut forțele de ordine, toți cei care participau la înmormântare au luat-o la fugă. OSoțul femeii decedate a fost amendat cu 2.000 de lei pentru nerespectarea ordonanței militare.

Adauga un comentariu